Serdar Ortaç'tan kadınlara yönelik cinsiyetçi sözler: Eşitlik diye diye başımıza çıktınız

Şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyada açtığı canlı yayınlarla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, bu kez de kadınlara yönelik sarfettiği cinsiyetçi sözlerle tepki topladı. Ortaç, "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara. Ayıp, yazık lan erkeklere. Eli nefsinde herifler. Yazıklar olsun size! Bu kadınları bu hale siz getirdiniz. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya platformu TikTok üzerinden yaptığı yayında, kadınlara ve erkeklere yönelik kullandığı cinsiyetçi ifadeler tepki topladı. Öte yandan 53 yaşındaki şarkıcı, boşandığı eşi Chloe Loughnan'ı da hedef aldı.

'BU KADINLARI BU HALE SİZ GETİRDİNİZ'

Ortaç, şu ifadeleri kullandı:

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara. Ayıp, yazık lan erkeklere. Eli nefsinde herifler. Yazıklar olsun size! Bu kadınları bu hale siz getirdiniz. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz. Sevdiğim kadın bana diyor ki 'Bodrum'a gideceğim tatile.' Ulan sen beni sevsen üç gün boşluğumuz, var gitmezsin yanımda kalırsın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN