Seren Serengil ameliyata alındı: Masada kalabilirim

Seren Serengil ameliyata alındı: Masada kalabilirim

Zayıflamak için geçirdiği mide ameliyatı sonrası çok hızlı kilo kaybı yaşayan ve ardından Dumping Sendromu'na yakalanan şarkıcı Seren Serengil, bugün ameliyata alındı. Serengil'in ameliyathane kapısında son fotoğrafı da paylaşıldı. Serengil geçtiğimiz günlerde erken ameliyat kararı alındığını belirterek, ''Ameliyat masasında kalabilirsin' dediler. Her şey kötü de gidebilir.'' açıklamasında bulunmuştu.

Bir süredir Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil ameliyat masasına yattı. Mide küçültme operasyonun ardından çok zor günler yaşayan Seren Serengil, 43,5 kiloya kadar düştü, organları iflas etme noktasına geldi. Seren Serengil, sevenlerinden helallik istedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ameliyat öncesi bir veda videosu da çeken Serengil, riskli bir ameliyata girdiğini söyledi:

"İnşallah her şey yolunda gidecek. Birazdan ameliyata alınacağım. İnşallah sağ salim çıkıp, ben yine bir yolunu bulup geleceğim. Ama olur da terslik olursa... Zor bir ameliyat, organlar içeride yapışmış olabilir diyorlar." dedi.

'MASADA KALMA İHTİMALİM VAR'

Seren Serengil geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ameliyatın risklerini anlatmıştı:

"Erken ameliyat kararı alındı. Bir buçuk ay damardan beslenecektim ama ilerleme olmadığı için beklemek doğru değilmiş. Zor bir ameliyat olacağını söylediler. Çok korkuyorum, vücut kaldıramayabilirmiş... 'ameliyat masasında kalabilirsin' dediler. Her şey kötü de gidebilir. Kan organlara gitmiyor. Bu duruma herkes çok üzülüyor, bir an önce bitsin sürekli hastalıkla gündeme gelmek de istemiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN