Seren Serengil'in ameliyatı sonrası doktoru konuştu

Seren Serengil'in ameliyatı sonrası doktoru konuştu

Geçirdiği zayıflama ameliyatları nedeniyle 43,5 kiloya düşen Seren Serengil ölümle yüz yüze gelmişti. Geçtiğimiz günlerde riskli bir ameliyat olan Seren Serengil’in doktoru, ünlü ismin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası bir ameliyat daha olan ve Dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil, karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söylemişti. 2016'da midesinden ameliyat olan ardından da hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil riskli bir ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

Düzeltme ameliyatı olan Seren Serengil'in sağlık durumunu doktoru açıkladı. "Çok riskli bir ameliyattı" diyen Doktor Alper Çelik açıklamasında "Bunu yapmasaydık Seren Hanım'ı kaybedebilirdik" dedi.

"KARNININ İÇİNDE YAPIŞIKLIKLAR VARDI"

Seren Serengil'in doktoru açıklamasında şunları söyledi: "Çok riskli bir yolculuk oldu. Aynı bölgeden defalarca kez ameliyat olmuştu. Bünyesi çok zayıf düşmüştü. Karnın içinde yapışıklıklar vardı. Önce içeride ne olup bittiğini anladık. İçerideki yapışıklıkları temizledikten sonra ince bağırsakların büyük bölümünün devre dışı bırakıldığını anladık. Ve üst mide ile ince bağırsak arasında bağlantı yapılmış alt mideyi bulup bağlantı yapılacaktı. Ama alt mideyi bulamadık. Kendimize has teknikle devre dışı bırakılmış ince bağırsakları sindirime geri kazandırdık. Bu sayede rahatlayacak hastamız birkaç ay içinde." Doktor Alper Çelik konuşmasında "Yapmak zorundaydık. Yapmasaydık Seren hanımı kaybedebilirdik" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN