Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Zayıflamak için olduğu ameliyattan sonra hızla kilo kaybı yaşayan ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, tekrar hastaneye kaldırıldı. Serengil’in karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, geçen yıl zayıflamak için geçirdiği ameliyatlar sonrası sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Son olarak 43,5 kiloya düşen Serengil tekrar hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öne sürüldü.

'ORGANLARIM KÖTÜ DURUMDA'

Hastaneye kaldıırlan Seren Serengil sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Hastaneye yatırılmam ve damardan beslenme sürecimi gözlem altında sürdürmem söylendi. Çünkü ağızdan aldığım ne bir ilaç ne de bir besin emilim olmadığı için artık vücuduma yaramıyor. Organlarım kötü durumda. Ameliyat olana kadar damardan beslenmeye devam edeceğim. Dün gece nefes alamadım, gece uykumdan uyandım ama bugün daha iyiyim. Dualarınız için teşekkür ederim."

Bu açıklamanın ardından Flash Tv'de yer alan Al Sana Haber programında Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili konuşuldu. Sunculardan Seyhan Soylu, "Damardan besleniyormuş yediğini de hazmetmiyormuş" dedi. Mustafa Tohma ise "Pankreas ve karaciğer iflas boyutunda. Kemik erimesi başladı. 4 cm boyu kısaldı" iddiasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN