Seren Serengil- Bircan Bali kavgası giderek büyüyor! Canlı yayında tarihi yüzleşme! "Bircan Bali arkadaşım değil!"

Seren Serengil- Bircan Bali kavgası giderek büyüyor! Canlı yayında tarihi yüzleşme! "Bircan Bali arkadaşım değil!"

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen bölümünde programın sunucuları Bircan Bali ile Seren Serengil, canlı yayında birbirine girmiş Serengil yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü ikili bugün canlı yayında yüzleşirken tekrar birbirlerine girdi. Seren Serengil, canlı yayında Bircan Bali ile arkadaşlık yapmadığını açıklayarak 'Bircan Bali arkadaşım değil' dedi.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında geçtiğimiz günlerde birbirine giren Seren Serengil ile Bircan Bali, bu kez canlı yayında yüzleşti.

Geçtiğimiz günlerde Bircan Bali ve Seren Serengil arasında canlı yayında sinirler gerilmiş ve Bircan Bali, Seren Serengil'e 'sözümü kesme' diyerek sert çıkmıştı.

Bali'nin tepkisine sinirlenen Seren Serengil'in canlı yayında tansiyonu çıkmış ve çenesi kitlenmişti. Programdan ayrılan Serengil hastanelik olurken Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ise sosyal medya paylaşımında isim vermeden Bircan Bali'yi hedef almıştı.

Geçirdiği rahatsızlık sonrasında bir hafta rapor alan Seren Serengil, evde dinlenmek yerine ekranlara geri dönmüştü. Programda sağlık durumundan bahseden Serengil ile Bircan Bali arasında soğuk rüzgarlar eserken iki ismin yaşadığı gerginlik dikkatlerden kaçmamıştı.

Tartıştıktan sonra karşı karşıya gelen Bircan Bali ve Seren Serengil arasında soğuk rüzgarlar esti

Canlı yayında yaşanan bu gelişmelerin ardından Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto Dalga son olarak Özel Altın Palmiye Ödül Töreni'nde gerginlik yaşamıştı.

Bircan Bali ile Seren Serengil bu kez canlı yayında yüzleşerek bir kez daha gerginlik yaşadı. Söylemezsem Olmaz adlı programın bugün ekranlara gelen yeni bölümünde iki sunucu bir kez daha birbirine girdi.

"SANA MOBBİNG YAPANIN KİM OLDUĞUNU SÖYLE"

Tartışmayı Bircan Bali'nin Seren Serengil'in köpeği 'Noynoy'un hastalığından başlatan Bircan Bali, "Tabi ben Noynoy'un hastalığını başkalarından öğrendim. Bir Seren'le Instagram'da takipleşmiyoruz. Kan davası olduğu için aramızda" dedi. Sonrasında da "Seren sana 'mobbing' demişsin onu sormak istiyorum. Sana mobbing yapanın kim olduğunu söyle biz zan altında kalıyoruz" dedi.

Ekran görüntüsü 2022-12-28 140320

"DIŞARIDA GÖRÜŞMÜYORUZ BİLE"

"Ben burada en son Amerika'ya giderken sizi yanaklarınızdan öptüm, keşke olmasaydı. Birbirimizle ilgili endişelerimiz varsa ekran önünde konuşmayalım" ifadelerini kullanan Seren Serengil'in bu sözlerine rağmen Bircan Bali "Ekran dışında ben sana hiçbir şey söyledim m? Dışarıda görüşmüyoruz bile" dedi.

Seren Serengil bunun üzerine "Ben burada yokken siz halay çektiniz 'Biz ikimiz de iyiyiz' dediniz" ifadelerini kullanınca Bircan Bali "Ben ne zaman böyle bir ifade kullandım? Hiç haksızlık yaptığını düşünüyor musun?" diye sordu. Serengil de "Ben bazı hareketleri hak etmiyorum burada. Birbimizle konuşmuyor olabiliriz ama her fırsatta birbirimizin düşmanlarına gitmemeliyiz" diyerek topu Arto'ya attı.

Ekran görüntüsü 2022-12-28 140249

"BİRCAN BALİ ARKADAŞIM DEĞİL"

Serengil ayrıca Bircan Bali ile arkadaşlık yapmadığını vurgulayarak Gülben Ergen ile samimi görüntüler veren Arto'ya yüklendi. Serengil, 'Bircan'a kızamıyorum çünkü Bircan benim arkadaşım değil. Uzun yıllara dayanan dostluğumuz yok. Ancak seninle 30 yıllık dostluğumuz olduğu için ben sana kızıyorum. Ben sana kızabilirim. Çünkü sende hakkım olduğunu düşündüğüm için kızabilirim." dedi.

Serengil sonrasında da "Bunu burada konuşmayalım" deyince Bircan Bali "Sen Instagram'ına taşıyorsun" dedi.

Ardından Seren Serengil "Ben dün burada sinir krizi geçiriyordum Feyza Altun'la olan ses kayıtlarımında yayınlanması istediği için. Ben bu programdayım ve yayınlanmasını istemedim. Bu benim özelim. Her şey üst üste, üst üste. Benim ses kaydımı benden izinsiz kimse yayınlayamaz." dedi.

"SEN NELER DEMİŞSİN SEREN"

Hızını alamayan Bircan Bali "Sen bize 'Neler demişsiniz' diyorsun ama sen neler demişsin Seren. Bu söylediklerinden utanıyor musun? Utanmıyorsan bu çok büyük bir sorun. Ben sana yayın bittikten sonra söyleyeceğim yayında söylemek istemiyorum. Sana hiçbir zaman saygısızlık yapmadım. Burada soğuk savaşı sen uzatıyorsun, sen istiyorsun. Senin gitmeni de istemiyoruz. Mobbing nedir, kelime anlamı nedir sen çok iyi biliyorsun" dedi.

Ekran görüntüsü 2022-12-28 140229

"BEN KIRILIYORUM, KIZIYORUM"

"Ben kırılıyorum, kızıyorum" diyen Seren Serengil "Bizler ayakları geri geri gitmek zorunda olmadan çalışmalıyız. Bircan benim arkadaşım değil. Arkadaşım da Arto senin gibi 30 yıllık arkadaşım değil. Bu yaşananları doğru bulmuyorum. Kişisel şeyleri içeride konuşalım." dedi.

Ardından konu Seren Serengil'in, Feyza Altun'la olan ses kayıtlarına geldi. Bircan Bali "Senin yüzünden Reha Muhtar, Feyza Altun'la uğraşıyoruz. Yoksa ben nereden tanıyayım Feyza'yı. Senin yüzünden uğraşıyoruz Seren." dedi.

Ekran görüntüsü 2022-12-28 140204

Sonrasında Serengil, Arto'yu hedef aldı yine. "Senin artık beni sevip sevmediğini bilmiyorum, sevmediğini düşünüyorum" deyince Arto "Yazdıklarından sonra aslında hiçbir şey önemli değil" dedi.

Bir süre daha gerilim yaşayan üçlü ardından konuklarının gelmesiyle konuyu kapattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN