Seren Serengil- Bircan Bali kavgası giderek büyüyor: Bu kez ödül töreninde gerginlik yaşadılar!

Seren Serengil- Bircan Bali kavgası giderek büyüyor: Bu kez ödül töreninde gerginlik yaşadılar!

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen bölümünde programın sunucuları Bircan Bali ile Seren Serengil, canlı yayında birbirine girmiş Serengil yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir haftalık raporu olmasına rağmen programa geri dönen Serengil ile Bircan Bali arasında canlı yayında soğuk rüzgarlar esmiş yaşananlar ekran başındakilerin dikkatini çekmişti. İkili dün akşam bir kez daha karşı karşıya geldi.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında geçtiğimiz günlerde birbirine giren Seren Serengil ile Bircan Bali, bu kez de ödül töreninde gerginlik yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında Bircan Bali ve Seren Serengil arasında sinirler gerilmiş ve Bircan Bali, Seren Serengil'e 'sözümü kesme' diyerek sert çıkmıştı.

Bali'nin tepkisine sinirlenen Seren Serengil'in tansiyonu çıkmış ve çenesi kitlenmişti. Programdan ayrılan Serengil hastanelik olurken Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, isim vermeden Bircan Bali'yi hedef alarak sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Seren, bugün çenesinin yüksek tansiyonu ve stres nedeniyle kitlenmesi nedeniyle çalıştığı kanalın karşısındaki hastaneye götürüldü. 22 tansiyondu, ağzı kilitliydi, başı ve ensesinde ağrı vardı. Serum takıldı tansiyon 16/10'a düşürüldü. Çenesindeki kilit geçmeyince başka bir hastaneye götürdük. Orada tansiyonu 14/10'a düşürüldü, beyne pıhtı atabilme riski olduğundan doktor MR çekilmesini istedi. Seren'in riskli hipertansiyonu olması nedeniyle bundan sonra stresli ortamda bulunmaması gerektiğini söyledi. Doktor bir haftalık rapor verdi. Seren için stresli hayat bitti. Onun hayatı her şeyden önemli bundan sonra bile bile onu sinirlendirmek ve strese sokmak, onun başına gelebilecek her şeye neden olmaktır. Hepimiz çok dikkat edeceğiz"

CANLI YAYINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Geçirdiği rahatsızlık sonrasında bir hafta rapor alan Seren Serengil, evde dinlenmek yerine ekranlara geri dönmüştü. Programda sağlık durumundan bahseden Serengil ile Bircan Bali arasında soğuk rüzgarlar eserken iki ismin yaşadığı gerginlik dikkatlerden kaçmamıştı.

"BENİMKİNİ ZATEN BİLİYORSUNUZ"

Seren Serengil, yaşadığı rahatsızlık hakkında "Dün için kusura bakmayın çok hastalandım. Tansiyonumu kontrol altına aldılar. Ömür boyu tansiyon ilacı içme zorunluluğum oldu" demiş, Seren Serengil'i gülümseyerek dinleyen Bircan Bali ise "Geçmiş olsun, Seren'in yüksek tansiyon problemi var. Dün de tansiyondan dolayı hastaneye gitti" ifadelerini kullanmıştı.

Tartıştıktan sonra karşı karşıya gelen Bircan Bali ve Seren Serengil arasında soğuk rüzgarlar esti

Yayında iletişim adresini veren Bircan Bali, Seren Serengil'e de söz hakkı vermiş, partnerlerinin aksine Instagram hesabını söylemeyen Serengil, "Benimkini zaten biliyorsunuz" diyerek gülmüştü. Bali'nin o esnadaki bakışları ise dikkatlerden kaçmamıştı.

BU KEZ SALONDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Canlı yayında yaşanan bu gelişmelerin ardından Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto Dalga dün bir kez daha gerginlik yaşadı.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Özel Altın Palmiye Ödülleri'nin 9'ncusu dün akşam gerçekleşti. Ödül alan programlar arasında yer alan "Söylemezsem Olmaz" programı sunucuları arasında yaşananlar salondakilerin dikkatlerini çekti.

"Yılın Televizyon Yıldızı" ödülünü almak için törene katılan Seren Serengil, salona sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile giriş yaptı. Serengil, salonda protokol kısmına otururken programın diğer sunucuları Bircan Bali ve Arto ise arka sıralarda yer buldu. Serengil'in protokole oturduğunu gören ikili, görevlilerle iletişime geçti.

Ödül töreninde gerginlik! Seren Serengil'in protokolde oturduğunu gören Bircan Bali ve Arto Dalga hemen harekete geçti

'KAVGA GİDEREK BÜYÜYOR'

Bali'nin görevliler ile konuşmasının ardından iki isim de protokole oturtuldu. İki ismin birbirine uzak oturması ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü ismin salonda yaşadığı gerginlik sosyal medyada 'kavga giderek büyüyor' şeklinde yorumlandı.

Ödül töreninde gerginlik! Seren Serengil'in protokolde oturduğunu gören Bircan Bali ve Arto Dalga hemen harekete geçti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN