Seren Serengil'in yerine gelecek isim netleşti: Ünlü futbolcunun eşi programa dahil oldu

Seren Serengil'in yerine gelecek isim netleşti: Ünlü futbolcunun eşi programa dahil oldu

Beyaz TV'de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında Bircan Bali ve Arto ile sunucu koltuğunda oturan Seren Serengil, mobbinge uğradığını söyleyerek ayrıldığını açıklamıştı. Seren Serengil'in yerine gelecek isim kesinleşti.

Bircan Bali ve Arto'nun sunduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programdan ayrılan Seren Serengil'in yerine gelecek isim belli oldu.

"PSİKOLOJİK ŞİDDET VE MOBBİNGE MARUZ KALDIM"

Geçtiğimiz hafta Instagram'dan açıklama yapan Serengil, şu ifadeleri kullanmıştı:

Uzun zamandır süregelen bir takım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV'de yorumculuğunu yapmakta olduğum 'Söylemezsem Olmaz' isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım."

EBRU ŞANCI ÖZTÜRK YARIN BAŞLIYOR

Programa futbolcu Alparslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı Öztürk dahil olacak. Öztürk, Bircan Bali ve Arto ile magazin dünyasındaki gelişmeleri değerlendirecek. Evli ve üç çocuk sahibi Öztürk'ün 803 bin takipçisi olduğu Instagram'dan paylaştığı fotoğraflar da ilgi görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN