Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'a kötü haber! Hayranları çok üzülecek! Yerine...

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'a kötü haber! Hayranları çok üzülecek! Yerine...

Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisinin final tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve bu sezon istediği reytingleri bir türlü yakalayamayan Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer'in başrolünde yer aldığı Aile dizisinin final yapacağı iddia edildi.

birfsfsf.jpg

Gerçek Gündem'in haberine göre; İlker Kaleli ile Öykü Karayel'in başrolünü paylaşacağı Show TV'nin "Arak" dizisi, Aile dizisinin yerine başlayacak. İlker Kaleli ile Öykü Karayel gibi iki star ismi buluşturan Most Yapım imzalı diziyi Ender Mıhlar yönetecek. Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz, Aslı Gönülay ve Ayşin Akbulut‘un yazdığı dizide hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesi anlatılacak. İlker Kaleli “Kara” karakteriyle ekrana dönecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN