Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi ve partneri belli oldu

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi ve partneri belli oldu

Serenay Sarıkaya, başrolünde olduğu Aile dizisinin sezon finali yapmasıyla hız kesmeden dijital platformda yayınlanacak 'Kimler Geldi, Kimler Geçti' dizisinin çekimlerine başlayacak. Romantik komedi türündeki dizide Sarıkaya'ya eşlik edecek ilk erkek başrol ise Metin Akdülger oldu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolünde olduğu 'Aile' dizisinin sezon finaline girmesiyle yeni projesiyle izleyici karşısına çıkacak.

Sarıkaya biraz dinlendikten sonra yine Ay Yapım'ın imza attığı "Kimler Geldi, Kimler Geçti" adlı Netflix'te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlayacak.

METİN AKDÜLGER'LE PARTNER OLACAKLAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ece Yörenç'in yazdığı dizide Serenay Sarıkaya bir avukatlık ofisine bağlı çalışan Leyla rolüne hayat verecek.

Günümüz ilişkilerini sorgulayan romantik komedi türündeki dizinin yönetmenliğini Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran'da da beraber çalıştığı Bertan Başaran yapacak. Ömer, Sarp ve Cem adlı 3 erkek başrol oyuncusunun yer alacağı dizinin belli olan ilk erkek başrol oyuncusu Metin Akdülger oldu.

Akdülger, son olarak Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir, Buğrahan Gülsoy ve Zerrin Tekindor ile başrolü paylaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN