Seren'e kovulmak yaradı! Son halini gören "Bircan eline su dökemez" dedi

Seren'e kovulmak yaradı! Son halini gören "Bircan eline su dökemez" dedi

Söylemezsem Olmaz programından gönderilen Seren Serengil, kendini kısa sürede toparladı. Sosyal medyadan sürekli paylaşım yapan Seren adeta düşmanları Bircan Bali ve Arto'yu çatlattı. Fit fiziği ile dikkat çeken Seren'i görenler inanamadı. Bazı kullanıcılar "Ayrılık yaradı" yorumları yaptı.

Söylemezsem Olmaz programından olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil tarzını değiştirdi. Yayında Arto ve Bircan Bali'nin mobingine uğrayan daha sonra programdan gönderilen Serengil son haliyle şaşırttı.

seren.jpg

SEREN'DEN DÜŞMAN ÇATLATAN DEĞİŞİM

Programdan ayrıldıktan sonra büyük bir rahatlama yaşadığını her fırsatta dile getiren Seren Serengil'in sağlığı da iyiye gitmeye başladı.

bircan.jpg

Kendisine daha fazla vakit ayırınca dış görünüşünü de değiştiren Seren Serengil'in yeni hali çok beğenildi.

sren.jpg

"90 60 90" FİZİĞİYLE ŞAŞIRTTI!

Sevgilisi Tohma ile vakit geçiren Seren Serengil, yeni halini "yeni ben, 90 60 90 ım" diye paylaşan Serengil'e beğeni yağdı. Sizce değişmiş mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN