Serveti merak konusuydu... Acun Ilıcalı kaç arabası ve motosikleti olduğunu açıkladı

Serveti merak konusuydu... Acun Ilıcalı kaç arabası ve motosikleti olduğunu açıkladı

Acun Ilıcalı konuk olduğu bir programda 'Kaç otomobiliniz, kaç motoronuz var?' sorusuna yanıt verdi. "Çok arabam yok" diyen Ilıcalı soruya "3-4 tane arabam, 12-13 tane motosikletim vardır. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletler var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var" şeklinde yanıt verdi.

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube programına konuk oldu. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, kaç arabası ve kaç motosikleti olduğunu açıkladı.

Sürat tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasının yeni sezon ilk bölümlerine uçak, TIR ve klasik otomobil gibi çok konuşulan taşıtlarla katılmasıyla uzun süre konuşulmuştu.

'HİÇBİR ŞEYİ ŞOV YAPMADIM'

'Ben hayatımda hiçbir şeyi şov için yapmadım. Hayatımı daha iyi standartlara taşımak için yaptım, parayı kullandığım bölüm hep o oldu' diyen Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın 'Kaç arabanız, kaç motosikletiniz var?' sorusunu şöyle yanıtladı:

acun-ilicali-survivor-a-keske-almasaydim-dedigi-ismi-acikladi-294268.jpg

Çok arabam yok, 3-4 tane. Motosikletim 12-13 tane vardır. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletler var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN