'Sesim soluğum kalmadı' diyerek acı haberi duyurdu! Müge Anlı'dan hayranlarını üzen açıklama

'Sesim soluğum kalmadı' diyerek acı haberi duyurdu! Müge Anlı'dan hayranlarını üzen açıklama

Uzun süredir ATV'de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ara verdiği tarih belli oldu. Müge Anlı bugün canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bir yandan sesim soluğum kalmadı artık diyorum ama bir tarafım da buruk" diyerek hayranlarını üzdü. 15 sezon boyunca hafta içi her gün reyting rekorları kıran bu gündüz kuşağı programı, ara veriyor.

Müge Anlı, bugün ATV canlı yayınında yaptığı açıklamada sezon finali tarihini duyurdu. Kendi deyişiyle, "Sezonun son haftasına coşkulu girelim istedim, malum bu hafta sonu sezon finali yapacağız, sonrasında da bayram..." şeklinde konuştu. Anlı, uzun süre boyunca programda yer almanın yorgunluğunu hissettiğini ve tatil yapmanın hayalini kurduğunu dile getirdi. Ancak aynı zamanda işini sevdiğini ve bu yüzden de biraz buruk hissettiğini söyledi. Müge Anlı, programda yaptığı çalışmalara olan sevgisini ve bağlılığını vurguladı ve "Ben seviyorum işimi, biliyorsunuz, akşama kadar kalsak kalacağız burada" dedi.

Müge Anlı'nın sezon finali tarihi ise 23 Haziran Cuma günü olarak belirlendi. Bu tarihle birlikte programın bu sezonki bölümleri sona erecek ve izleyiciler bir süre Müge Anlı ile Tatlı Sert'i ekranlarda izleyemeyecek.

Müge Anlı'nın sezon finali açıklamaları, hayranlarını üzdü. Uzun yıllardır devam eden ve izleyiciler arasında büyük bir izleyici kitlesi oluşturan programın sona ermesi, programın sevenlerini biraz buruk hissettirdi. Ancak Müge Anlı'nın verdikleri tatil sürecinden sonra programa geri döneceği ve izleyicileriyle tekrar buluşacağı umulmaktadır.

Sonuç olarak, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15. sezonu sona eriyor ve 23 Haziran Cuma günü sezon finali yapılacak. Müge Anlı'nın sezon finali açıklamaları, programın izleyicileri arasında duygusal bir etki yarattı ve hayranlarını üzdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN