Sessiz sedasız evlenen Kaan Urgancıoğlu’ndan beklenmeyen paylaşım! Gören ‘Bu ne hız’ dedi

Sessiz sedasız evlenen Kaan Urgancıoğlu’ndan beklenmeyen paylaşım! Gören ‘Bu ne hız’ dedi

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve sevgilisi Burcu Denizer kısa süre önce sürpriz bir biçimde aniden evlenerek herkesi şaşırtmıştı. Ünlü çiftten 2 ay olmadan bir sürpriz daha geldi...

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer çifti bebek bekliyor...

Kampüsistan, Leyla ile Mecnun, Canım Ailem, Dürüye'nin Güğümleri ve Kara Sevda gibi dizilerin ardından son dönemde Yargı dizisindeki Savcı Ilgaz rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer'den sürpriz bir paylaşım geldi.

kaan-urgancioglu-esi.jpg

KARNI BURNUNDA POZUNU PAYLAŞTI

Haziran ayında Atina'da sessiz sedasız ve sürpriz şekilde evlenen çift o dönem hamilelik sorularını yanıtsız bırakmıştı.

Ancak Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer iki ay olmadan karnı burnunda bir fotoğraf paylaşarak hamile olduğunu duyurmuş oldu.

kaan-urgancioglu-esi1.jpg

'AİLEM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU'

Kaan Urgancıoğlu, sürpriz nikah hakkında "Sadece sizler için değil benim ailem için de sürpriz bir nikah oldu. 'Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?' dedim. Onay alınca böyle bir çılgınlık yaptık. Ben de Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha henüz netlik kazanmadı. Aslında başka bir arkadaşımızın düğünü için oraya gitmiştik. Hazır yanımızda takım elbise de var diyerek böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkasını bir çiçekçiden buldu hatta" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN