Setlere geri dönen Çağatay Ulusoy'dan büyük sürpriz! Yeni işi herkesi şaşırttı! Paraya para demeyecek!

Setlere geri dönen Çağatay Ulusoy'dan büyük sürpriz! Yeni işi herkesi şaşırttı! Paraya para demeyecek!

Bir süredir televizyon dizilerinden uzak olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisi ile TV dünyasına geri döndü. Ünlü oyuncunun bu hamlesi hayranlarını heyecanlandırırken ünlü oyuncu yeni işiyle herkesi şaşırttı.

Son olarak 2017 yılında SHOW TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' adlı dizide rol alarak bir süredir televizyon dizilerinden uzak olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, FOX TV'nin yeni dizisi 'Gaddar' ile ekranlara geri dönme kararı aldı. Çağatay Ulusoy'un ekranlara geri dönme kararı hayranlarını heyecanlandırırken ünlü oyuncunun yeni işi herkesi şaşırttı.

Son olarak 2017 yılında yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı, 'İçerde' adlı dizi ile televizyon dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy, 'Gaddar' dizisi ile ekranlara geri döndü. Ünlü oyuncu 6 yıl sonra ekranlara geri dönerken yeni işiyle herkesi şaşırttı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy, oyunculuk kariyerinin yanı sıra üzüm bağı alarak şarap üreticiliği yapıyor.

Ünlü oyuncunun 5 bin şişelik ilk ürünlerinin yıllandırma sürecinde olduğu ileri sürüldü. Bağdan çıkan ilk mahsulün gelecek yıl eylülde satışa sunulacağı iddia edildi.

İki yıl önce Tekirdağ’ın “şarap köyü” olarak ünlenen bölgesinden bağ alarak üzüm yetiştirmeye başlayan Çağatay Ulusoy, şarap üreticiliğine adım atmıştı. Bugün itibariyle 5 bin şişe şarap üretildiği öğrenilirken bu şarapların bir yıl boyunca olgunlaştırıldığı belirtildi.

Ürünler, önümüzdeki yılın eylül ayında satışa sunulacak. Üretilen şarapların yüzde 20’si Çağatay Ulusoy’a, yüzde 10’u ise arkadaşlarına ayrılmış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN