Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti'nden ayrılma nedeni belli oldu

Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti'nden ayrılma nedeni belli oldu

Beyin kanaması geçiren Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in diziden ayrılma nedeni belli oldu. Tanrıöğen'in geçirdiği rahatsızlık sonrası zaman zaman hafıza kaybı yaşaması ve iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesinden dolayı bu kararın alındığı öğrenildi. Öte yandan yapım şirketi dün yaptığı açıklamayla; Tanrıöğen yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın dizinin yeni Apo'su olacağını açıkladı. Taylan'ın bu hafta diziye dahil olması bekleniyor.

Cuma günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti'nin Apo'sunu Settar Tanrıöğen'in yerine bu haftadan itibaren usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak.

HAFIZA KAYBI YAŞIYOR

Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası zaman zaman geçici hafıza kaybı yaşadığı, diziyle ilgili birçok detayı ve isimleri unuttuğu öğrenildi. Usta aktör iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesi ve zamana yayılacak olması yüzünden projeye veda etmişti.

Settar Tanrıöğen’in rolünü Ahmet Mümtaz Taylan’ın devraldığı açıklandı. Senaryo gereği evde karantinada olan Abdullah, cuma günü ekrana gelecek bölümde odasından çıkacak ve yine peş peşe çok konuşulacak gelişmeler yaşanacak. Gold Film’le dün anlaşan Ahmet Mümtaz Taylan’ın cuma günü yayınlanacak sahneleri perşembe günü çekilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN