Sevgilisini görenler inanamadı! Güzelliğiyle dünyayı büyüleyen filenin sultanının erkek arkadaşı bakın kim çıktı?

Sevgilisini görenler inanamadı! Güzelliğiyle dünyayı büyüleyen filenin sultanının erkek arkadaşı bakın kim çıktı?

Eczacıbaşı Dynavit forması altında gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan başarılı voleybolcu Hande Baladin'in sevgilisi herkese 'yok artık' dedirtti. Özel yaşamıyla merak uyandıran Hande Baladın'ın sevgilisi bakın kim çıktı.

Eczacıbaşı Dynavit forması altında gösterdiği performansla Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formasını terleten ve milli forma altındaki performansıyla herkesin beğenisini kazanan Hande Baladin'in sevgilisi herkesi şaşırttı. Özel yaşamıyla merak uyandıran Hande Baladın'ın sevgilisi bakın kim çıktı.

Duru güzelliği ve voleybol sahalarındaki performansıyla herkesin takdirini kazanan Hande Baladin'in sevgilisi herkese 'yok artık' dedirtti.

Daha önce Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Hande Baladin, Eczacıbaşı Dynavit forması altında gösterdiği performansla Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'na kadar yükselerek herkesin takdirini kazanmıştı.

Hande Baladın yeni sezon için iddialı - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

ÜNLÜ FUTBOLCU İLE BERABER ODUĞU İDD A EDİLDİ

Saha dışındaki yaşamıyla merak uyandıran Hande Baladın'ın sevgilisinin olup olmadığı merak konusu oldu. Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre güzel voleybolcunun bir süredir Kasımpaşa'da forma giyen ünlü futbolcu Aytaç Kara ile birliktelik yaşadığı iddia edildi.

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 13 maça çıkan Aytaç Kara gol sevinci yaşayamazken bir kez asist yaptı.

Hande Baladın kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kilosu kaç? İşte biyografisi

2014 yılında Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olan orta saha oyuncusu Aytaç Kara, geçen sezonun başında Galatasaray'a transfer olmuş ancak kış transfer döneminde İzmir ekibi Göztepe'ye kiralanmıştı.

Güzel voleybolcu Hande Baladın'ın sevgilisi ünlü futbolcu çıktı! Görenler gözlerine inanamadı - Resim: 12

29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon başında Galatasaray ile yollarını ayırarak Kasımpaşa'ya imza atmıştı.

İkilinin yan yana oldukları fotoğraf ilişki iddialarını güçlendirirken sosyal medyada gündem oldu.

Hande Baladın ile Aytaç Kara birlikteliği - 2

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN