Seyirci istedi yapımcı yaptı! Dizi sektörü ilk kez şahit oluyor: İki farklı final için kamera karşısına geçildi

Seyirci istedi yapımcı yaptı! Dizi sektörü ilk kez şahit oluyor: İki farklı final için kamera karşısına geçildi

Dizi sektörü daha önce böyle bir olaya şahit olmadı. Final sahnesi gerçekleşen ve ekranlara veda eden dizi seyirci isteği üzerine yeniden çekildi. Beğeni ile takip edilen dizinin 2 farklı finali olacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarını sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı 36. bölümü ile finalini gerçekleştirdi. Seyircilerin taleplerine karşılıksız kalmayan yapımcı Nazlı Heptürk, ikinci kez final çekimi yaptı. 36. bölümün sonuna ek olarak yeni bir final bölümü daha eklendi. Dizi sektöründe daha önce görülmemiş bir durum yaşanırken bu kez herkes mutlu sona ulaşacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


SEYİRCİ İSTEĞİ YANITSIZ KALMADI

Sektöründe daha önce hiçbir benzeri olmayan bir olay meydana geldi. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin mutlu sonla bitmesini isteyen takipçilerine yanıt yapımcıdan geldi. Seyirciden gelen ilginç talep ve ekibin bu talebi dikkate alması ile birlikte yeni bir final çekimi için kamera karşısına geçildi.

bir-kucuk-gun-isigi.jpg

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Başrollerinde Berk Oktay ile Seray Kaya'nın yer aldığı Bir Küçük Günışığı dizisi uyarlama bir dizi olarak ekrana gelmektedir. “A Little Sunshine” adlı diziden uyarlanan yapım Türkiye'de büyük bir ilgiyle karşılandı. Kanal tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 26 Haziran Pazartesi günü dizinin YouTube kanalı üzerinden sürpriz finalin paylaşılacağı aktarıldı.

bir-kucuk-gun-isigi-1.jpg

FİNAL BÖLÜMÜ YAYINLANDI

Bir Küçük Gün Işığı dizisi NG Medya imzasıyla Emre Kabakuşak'ın yönetmenliğinde ekranlara geldi. Popüler bir yapım olarak oldukça sevilen dizi kendisine has bir seyirci kitlesine ulaştı. 36 bölümü ile final gerçekleştiren dizinin başrolünde ise Berk Oktay ve Seray Kaya kamera karşısına geçti. Dizi ilk sezonunu tamamlaması ile birlikte ekranlara veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN