Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi tek celsede boşandı

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi tek celsede boşandı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yaklaşık 5 ay önce evlendiği Mısır uyruklu Mohammed Alsaloussi'den bugün Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. Evlilikte psikolojik şiddet iddialarının ardından boşanan Subaşı sosyal medya hesabından soy ismini değiştirdi.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile Fas'ta nikah masasına oturdu. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili boşanmak için mahkemeye başvurdu.

5 aylık evliliği bitiren duruşma bugün Beykoz Adliyesinde görüldü. 'Psikolojik şiddet' iddialarının ardından kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasına karar verdi.

12.jpg

33 yaşındaki Subaşı, geçtiğimiz haziran ayında bir takipçisinden gelen 'Eskiden daha güzel paylaşımlar gelirdi. Eşin kıskanıyor mu yoksa?' sorusuna, 'Meedo, bikinili fotoğraf ve video paylaşmamdan biraz rahatsız oluyor' cevabını vermişti.

HER ŞEYİ SİLDİ

Öte yandan Şeyma Subaşı, nikahın hemen ardından soyadını 'Alsaloussi' olarak değiştirmişti. Boşanma kararının ardından sosyal medya hesabından soyadını tekrar değiştirdiği görüldü.

11.jpg

Şeyma Subaşı, boşanma davası sonrası Instagram'da Meedo'ya ait tüm fotoğrafları sildi. fenomenin avukatı ise sosyal medyada Beykoz Adliyesi'nden fotoğraf paylaştı.

10-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN