Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Aşkından 'Serenay' Hamlesi! Bu Hamle Subaşı'nı Çılgına Çevirir

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Aşkından 'Serenay' Hamlesi! Bu Hamle Subaşı'nı Çılgına Çevirir

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı magazin gündeminin dilinden düşmüyor. Yaşadığı ilişkiler ve şatafatlı hayatını sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı milyoner Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu. Mısırlı aşkını sonsuza kadar kapatan Subaşı'na sevgilisinden ilk hamle geldi. İşte Şeyma'yı kızdıracak o hamle.

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra yeni aşklara yelken açan Şeyma Subaşı'nın özel hayatında sular durulmuyor. Evlilik yolunda ilerleyen ilişkisine geçtiğimiz aylarda noktayı koyan Subaşı, bu aralar gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Eski Mısırlı İş Adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir barışık bir küs aşk hayatı yaşayan Subaşı, bu defteri sonuna kadar kapattığını bir daha bir araya gelmeyeceklerini açıkladı. Şeyma'nın bu açıklamalarına karşılık sessizliğini bozan Alsaloussi'den çok çarpıcı bir hamle geldi. Herkesi şaşkına uğratan Mısırlı sevgili bakın hangi ünlüye methiyeler düzdü. İşte ayrıntılar.

alanyap.jpg

ESKİ SEVGİLİDEN ŞEYMA SUBAŞI'NA AĞIR HAMLE

Geçtiğimiz yıllarda Ibiza tatilinde Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifi alan Subaşı, bu teklife 'evet' demiş ve evlilik için ilk adımını atmıştı. Dolu dizgin giden ilişki bir anda tepe taklak olmuş ve ikili yollarını ayırmıştı. Kısa bir süre sonra tekrar bir araya gelen ikili ailelerinde olduğu bir tekne tatiline çıkmıştı. Ne yazı ki bu tatil planları ikili bir arada tutmadı ve ani bir kararla ayrılmaya karar vermişlerdi. Subaşı ayrılık kararını sosyal medya hesabından açıklarken, Mısırlı Alsaloussi ise sessizliğini korumuştu. Ta ki geçen günlere kadar. Sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşım yapmaya çalışan Alsaloussi, kadrajına başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'yı aldı. Ve Sarıkaya'nın fotoğrafına öyle bir yorum yaptı ki magazin gündemine bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı'nı kızdıracağa benzeyen bu hamle ise uzun süre daha konuşulacak gibi.

eym.jpg

MISIRLI MEEDO'NUN RADARINA SARIKAYA YAKALANDI

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Meedo, Şeyma Subaşı ayrılığından sonra kısa sürede toparlandı ve Türk ünlülerini takip etmeye başladı. Bu ünlüler arasında Serenay Sarıkaya'da var. Meedo'nun Sarıkaya'nın fotoğrafına yaptığı bir yorum hayretlere düşürdü. Sarıkaya'nın 33 hafta önce verdiği pozuna yorum yapan Meedo, "Harika parça!" yazıp kalp emojisi kullanmıştı.

SERENAY EN CEVAP VERECEK?

sarikaay.jpg

Bu yorum sosyal medyada gündem olurken Subaşı'nın ne diyeceği ise merak konusu oldu. Mısırlı sevgili geçtiğimiz günlerde de "Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım" ifadelerine yer vermişti. Bu paylaşımın eski sevgilisi Şeyma Subaşı'na gönderme olduğu konuşulanlar arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN