Şeytana diz çöktürecek aldatma olayı! Birini bagaja diğerini ise...

Şeytana diz çöktürecek aldatma olayı! Birini bagaja diğerini ise...

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Kız arkadaşını aldatan adam, onu verdiği çiçekle oyalamaya çalışırken bir yandan da sevgilisini yanlarından uzaklaştırmaya çalıştı. Böylesi şeytanın bile aklına gelmez dedirten aldatma hikayesinin detayları haberimizde...

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da bir adam, kız arkadaşını aldattığı sevgilisini bağaja gizleyerek kız arkadaşını çiçekle oyalamaya çalıştı. Şaşırtan olay, adamdan şüphelenen kız arkadaşın arabaya doğru yürüyerek adamla konuşmak istemesiyle başladı.

BU KADAR PROFESYONELİ DAHA GÖRÜLMEMİŞTİR!

TikTok'ta yayınlanan videoda olayın şu şekilde olduğu görülüyor:

Kız arkadaşı aracın içerisine bakmaya çalışırken bir yandan da camı tıklatıyor. Peşinden sürücü tarafındaki kapıyı açmaya çalışsa da kapının kilitli olduğu dikkat çekiyor. Fakat kadın sürücü tarafındayken diğer kadın, ön yolcu koltuğundan sessizce çıkarak elinde çiçek buketiyle kapıyı kapatıyor.

Adam araçtan indiğinde ise sinirli kız arkadaşı, aracın içine bakmak için onun önüne geçerek bakıyor. Bir şey bulamayınca uzaklaşmaya başlasa da adam kadını ikna etmeyi başarıyor ve onu arabanın yolcu koltuğuna oturması için ikna ediyor. Fakat, araçtan çok uzaklaşmayan gizli sevgilisi de gizlice bagaja biniyor.

yeni-proje-42.jpg

Kız arkadaşıyla birlikte arabaya binen adam, bir anlık cesaretle bagaja gidiyor ve oradaki gizli sevgilisine öpücük kondurarak çiçek buketini alıyor ve ön koltukta oturan gerçek kız arkadaşına buketleri veriyor.

Tüm bu anlar TikTok'ta gündem olurken, o anları videoya kaydeden kişinin "Adam kral gibi görünüyordu, bu adam benim idolüm, aldatanların babası." dediği dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN