Sigara tiryakilerine bu kez iyi haber! O sigara firması fiyatlarda indirime gitti

Sigara tiryakilerine bu kez iyi haber! O sigara firması fiyatlarda indirime gitti

Yeni yıla zam ile başlayan sigarada indirim geldi! 3 TL zam yapılmıştı, 1 TL indirim yapıldı. Sigara fiyatlarındaki düşüş neden oldu? Güncel sigara fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

JTI, BAT ve Philip Morris grubu tarafından yılbaşı itibariyle sigaralarına 3 TL zam yapılmasının ardından 1 TL indirim uygulanmasıyla sigara fiyatları ortalama 32 lira seviyesine geriledi.

YILBAŞINDA SİGARAYA 3 TL ZAM, 1 TL İNDİRİM YAPILDI

Türkiye Tekel Bayileri Platformu, Yılbaşı'na öncesinde 3 TL'lik zam yapılmasına rağmen, yeni yılda sigara fiyatlarına 1 TL'lik indirim geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Sigara

JTI SİGARA FİYATLARI GERİ ÇEKTİ

JTI firması, 13 Ocak 2023'ten itibaren bazı sigara fiyatlarını 1 TL geri çekti. Bu haber sonrası BAT ve Philip Morris grubu da sigara fiyatlarında 1 TL indirim yaparak ortalama 32 lira seviyesine geriledi.

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE

Marlboro Touch Blue, Marlboro White, Marlboro Edge, Monte Carlo, Davidoff Slims (Ivory, White), Kent, Winston Slender Blue, Parliament Might Blue, Marlboro, Marlboro Blue, Parliament fiyatları, Camel Yellow 100 gr tütün, Winston, Kısa kutu Camel, Muratti, Marlboro Touch, Camel, President, L&M, Camel Slender, Esse, Instark, Kısa Paket Camel, Camel Slender ve LD sigaraları 1 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti.

JTI SİGARA GRUBU KİMDİR?

Japan Tobacco International (JTI) 120'den fazla ülkede faaliyet gösteren lider bir küresel tütün şirketidir. Japan Tobacco Inc. ve R.J. Reynolds'ın uluslararası tütün bölümlerinin birleşmesiyle 1999 yılında kurulmuştur. Bugün JTI, dünyanın en büyük tütün şirketlerinden biri olan Japan Tobacco Inc. şirketinin bir iştirakidir.

JTI sigara, sarmalık kıyılmış tütün, puro ve pipo tütünü de dahil olmak üzere çok çeşitli tütün ürünleri üretmekte ve satmaktadır. Şirketin marka portföyü Winston, Camel ve Benson & Hedges gibi sektörün en tanınmış isimlerinden bazılarını içermektedir.

Tütün işine ek olarak JTI, geleneksel tütün ürünlerine daha az zararlı alternatiflerin araştırılması ve geliştirilmesinde de yer almaktadır. Şirket, sorumlu ve sürdürülebilir iş uygulamalarını teşvik etmeye kararlıdır ve faaliyetlerinin çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek için bir dizi girişimi hayata geçirmiştir.

JTI, ekip çalışmasına, yeniliğe ve mükemmelliğe olan bağlılığa değer veren güçlü bir kurumsal kültüre sahiptir. Destekleyici ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sunan şirket, çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimine kendini adamıştır.

Tütün ürünlerinin birçok ülkede azalan popülaritesine rağmen, JTI kârlı ve büyüyen bir şirket olmaya devam etmektedir. Bu kısmen güçlü pazar konumu, yenilikçi ürün portföyü ve sorumlu iş uygulamalarına olan bağlılığından kaynaklanmaktadır. Bu nedenlerle JTI, gelecekte de başarısını sürdürmek için iyi bir konumdadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN