Sihirli Annem'de gönüllerde taht kurmuştu! Ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşırttı: 'Yok artık...'

Sihirli Annem'de gönüllerde taht kurmuştu! Ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşırttı: 'Yok artık...'

Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vuran Sihirli Annem'in başrol oyuncularından Şahap Sayılgan yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren ünlü oyuncunun son hali görenlere 'yok artık bu kadar da değişim olmaz' dedirtti.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Sihirli Annem' adlı dizide canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Şahap Sayılgan'ın son hali herkesi şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncunun son hali görenlere 'yok artık bu kadar değişim olmaz' dedirtti.

2003-2012 yılları arasında önce Kanal D daha sonra ise Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını altüst eden 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle efsaneleşen ünlü oyuncu Şahap Sayılgan, yıllar sonra ortaya çıktı. 2011 yılından bu yana ekranlardan uzak kalan usta oyuncu, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

sak-002.jpg

TEDAVİ GÖRÜYORDU

1993-1999 yılları arasında yayınlanan 'Ferhunde Hanımlar' adlı dizide 'Bülent' karakterini canlandıran daha sonrasında ise 2000-2008 yılları yayınlanan 'Bizim Evin Halleri' adlı efsane dizide 'Badem Haluk' karakterine hayat veren ve 2003-2012 yılları arasında yayınlanan 'Sihirli Annem'de canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle efsaneleşen Şahap Sayılgan, son olarak 2022 yılının Kasım ayında diyetisyende görüntülenmişti.

Sihirli Annem'in eski oyuncuları Acun Ilıcalı'ya öfkeli: Vefa ve etik yok!

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren ünlü oyuncu, bu kez bir meyhanede görüntülendi. 'Ekim Panahi' adlı bir sosyal medya kullanıcısı, yaptığı paylaşımda bir meyhanede uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren Şahap Sayılgan ile karşılaştığını belirterek "sihirli annem sadık’la aynı mekanda rakı içiyoruz. oha!" ifadelerini kullandı. Daha sonrasında ise yaptığı paylaşımda 'daha ne yapalım' notunu düşerek Sayılgan ile çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şimdiki İşiyle Herkesi Şaşırttı! Ünlü Oyuncu Bakın Şimdi Ne Yapıyor

Sosyal medya kullanıcısının bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken Şahap Sayılgan'ın son halini görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı. Sayılgan'ın son halini gören kullanıcılar 'çok değişmiş', 'tanıyamadık', 'yaşlanmışsın Sadık' gibi yorumlarda bulundu.

56 yaşındaki ünlü oyuncunun saçlarındaki beyazlık dikkatleri çekti. İşte ünlü oyuncunun çok konuşulan son hali:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN