Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli çifti aşklarını ilan etti: Kalbimin en kıymetli köşesi

Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli çifti aşklarını ilan etti: Kalbimin en kıymetli köşesi

Mart ayından beri aşk yaşadıkları haberleriyle gündeme gelen oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla Gençoğlu, Instagram hesaplarından eş zamanlı paylaştıkları romantik fotoğraf kareleriyle aşklarını kamuoyuna duyurdular. İkilinin arasındaki yaş farkı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli geçtiğimiz gün Bodrum'da 300 bin TL'ye kiraladıkları villanın bahçesinde hayranları tarafından görüntülenmişti. Aralarındaki aşkı bugüne kadar paylaşmayan çiftin beraber olduğu artık ayyuka çıkmıştı. Beklendiği gibi ünlü ikili yeni aşka yelken açtıklarını sosyal medyadan takipçilerine duyurdu.

SILA VE İLKER KALELİ SEVGİLİ Mİ?

Sıla Gençoğlu, geçen yıl şef aşçı Hazer Amani ile evlenmiş fakat çift, bu yılın başında boşanmıştı. İkilinin boşanma davası sadece 15 dakika sürmüştü. Boşanma sonrası Bodrum'a giden ve koronavirüs salgınının üçüncü dalgasını orada geçirmeye karar veren Sıla Gençoğlu'nun, gönlünü oyuncu İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddia edilmişti.

1366004.jpg

HAVUZ BAŞINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Konuyla ilgili sessizliklerini bugüne kadar bozmayan Sıla ile İlker Kaleli'nin aşkı, önceki gün Bodrum'da ortaya çıkmıştı. Kaleli, Gençoğlu'nun tuttuğu sezonluk villanın bahçesinde telefonla konuşurken görüntülenmişti.

Otelin katındaki sevenleri kendisini görünce, görüntülendiğini fark edip kapı eşiğinde ki sevgilisine "Sıla dışarı çıkma birileri bizi çekiyor" diyerek eve koşarak geçmişti. Çiftin adresleri öğrenildiği için Datça tarafında yeni bir ev tuttukları öğrenilmişti.

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

Çıkan haberlerin ardından İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu'ndan beklenen paylaşım geldi. Instagram hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili, beraber olduklarını duyurdu.

İlker Kaleli, Sıla'nın kendisine sarıldığı kareyi, "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaştı.

Sıla da İlker Kaleli'yi etiketlediği paylaşımına, "Diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düştü.

191366802-322017456157692-5915488296949858027-n.jpg

SILA İLE İLKER KALELİ ARASINDAKİ YAŞ FARKI

1980 doğumlu olan Sıla Gençoğlu, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

1984 doğumlu olan İlker Kaleli, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır.

Yaklaşık 2 aydır aşk yaşayan ikili arasında 4 yaş fark bulunuyor. Sıla, İlker Kaleli'den 4 yaş büyüktür.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN