Simge Sağın'dan dikkat çeken Icardi itirafı! Aşkın Olayım şarkısı meğer... 'Kabullendim'

Simge Sağın'dan dikkat çeken Icardi itirafı! Aşkın Olayım şarkısı meğer... 'Kabullendim'

Son dönemde 'Aşkın olayım' şarkısıyla dinlenme rekorları kıran ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi ve 'Aşkın olayım' şarkısı hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

'Aşkın olayım' adlı şarkısıyla son döneme vuran ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak transfer ettiği Mauro Icardi'nin attığı her golden sonra şarkısının çalınması hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin iç sahada attığı her golden sonra Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda Simge Sağın'ın "Aşkın Olayım" adlı parçası çalıyor. Arjantinli santraforun gol sevinci ile özdeşleşen şarkının sahibi Simge Sağın, 'Düşük Bütçeli Talk Şov' adlı YouTube programında söz konusu konu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

41 yaşındaki ünlü şarkıcı "Sen Beşiktaş taraftarısın ama şarkın Galatasaray tribününde söyleniyor. Üzülmedin mi?" sorusunu "Duygularım çok enteresan şekilde karmaşık. Beşiktaşlıyım ama bir yandan da müzisyen ve şarkıcıyım. İkisini birbirinden ayırınca Beşiktaşlı Simge, 'Şarkı beş yıldır var. Neden bizim tribünde bir futbolcuya çalmadı?' dedi içinden. Yıllarca hiç bu şekilde kullanılmayıp, Icardi ile eşleşti." şeklinde yanıtladı.

"ONA YAZILMIŞ"

Arjantinli golcü Icardi'ye övgüler yağdıran Simge "Çok magazini olan, başarılı, inanılmaz bir futbolcu. Efsane oynuyor, şarkım çaldığı için adamın gollerini de görmeye başladım. Adamın hayranı oldum ve 'Bu nasıl gol atıyor?' demeye başladım. Teşekkür ederim, şarkımın çaldığı her yer beni mutlu eder. Stadyumda binlerce insan o şarkıyı söylüyor; peruk ve gözlük takıp, tribünde olup 'Ne oluyor' diye izlemek isterdim" dedi.

AŞKIN OLAYIM ARTIK ICARDINİN ŞARKISI

Şarkının Icardi ile özdeşleşmesi hakkında da konuşan Simge, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Aşkın Olayım'ı söylüyorum artık aklıma Icardi geliyor, attığı goller geliyor. İnanamıyorum yani. Çok komik bir durum; Aşkın Olayım paylaşımlarına bakıyorum, ben yoktum. Sadece Icardi var, onun şarkısı yani artık. Ben de kabullendim, ona yazılmış."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN