Sinak Akçıl'dan hayranına büyük jest! Sahnede öyle bir şey yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı

Sinak Akçıl'dan hayranına büyük jest! Sahnede öyle bir şey yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı

Son dönemin gözde sanatçılarından Sinan Akçıl, Artvin'de binlerce genci şarkılarıyla eğlendirirken sahnede yaptığı büyük jestle herkesin takdirini topladı. Bakın ünlü sanatçı sahnede ne yaptı?

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'i hedef alarak "uyuz oluyorum o doktora. Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait. Ama o çıkıp ekranda bana ‘medya maymunu’ dedi. Ben de o zaman ‘medya maymunuysam bir daha şarkılarımı söyleme, eğer söylersen de Mehmetçik Vakfı’na bağış yap’ dedim. Beş konserde takibini yaptım, yatırdı. Ama devamında yatırdı mı bilmiyorum, inşallah yatırıyordur.” açıklamasıyla adından söz ettiren son dönemin başarılı sanatçılarından Sinan Akçıl, bu kez de Artvin'deki konserinde hayranına yaptığı büyük jestle dikkatleri üzerine çekti.

HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI

Son dönemin gözde sanatçılarından Sinan Akçıl, Artvin'de binlerce genci şarkılarıyla eğlendirirken sahnede yaptığı büyük jestle herkesin takdirini topladı.

Gençlik ve spor Bakanlığı'nın 'Gsb Hep Yanında' projesi kapsamında 81 ilde üniversite öğrencileri ile buluşacak olan Sinan Akçıl, projenin 2. konserini Artvin'de verdi.

sine.jpg

Çoruh Üniversitesi merkez yerleşkesinde gerçekleşen konserde yaklaşık 20 bin Artvinli, Sinan Akçıl şarkıları ile eğlenceli vakit geçirdi. Konser öncesi öğrenci yurdunu ziyaret eden ve öğrenciler ile sohbet eden Sinan Akçıl basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"YEŞİLİN DİYARINDA ÇOK MUTLUYUM"

Artvin'e ilk kez geldiğini belirten Akçıl "Doğasına hayran kaldım yeşilin diyarında olmaktan çok mutluyum çok heyecanlıyım ilk kez Artvin'de konser vericem 'GSB Hep Yanında' projesi çok güzel gidiyor daha çok şehrimize gitmek daha çok öğrencimiz ile buluşmak istiyorum bu sene hedefimiz 1 milyon izleyiciye ulaşmak bunun için tüm ekip canla başla çalışıyoruz" dedi.

Sinan Akçıl

SAHNEYE PİZZA SİPARİŞİ

Ünlü şarkıcı, bir takipçisinin konser öncesinde kendisine attığı mesajı sahnede açıkladı. Takipçisinin kendisine attığı mesajı sahnede okuyan ünlü şarkıcı, takipçisinin kendisine "abi konserine gelmeyi çok istiyorum ama patronum izin vermiyor o saatte çalışıyorum sahneye pizza siparişi verirsen gelmiş ve seni de görmüş olurum" mesajını attığını söyledi.

'ÇOK ETKİLENDİM BAKALIM GELECEK Mİ?'

Bu mesajdan çok etkilendiğini vurgulayan Sinan Akçıl, 'çok etkilendim ve arayıp sipariş verdik deneyelim bakalım gelecek mi?' diyerek sahneye çıktı 4. şarkıdan sonra siparişi getiren kuryeyi sahneye alan Akçıl kuryenin hayalini de gerçekleştirmiş oldu. Ünlü şarkıcı bu hareketiyle herkesin takdirini kazandı.

Sinan Akçıl'dan kuryeciye jest! Pizza sipariş verip hayalini gerçekleştirdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN