Sinan Akçıl'dan şoke eden itiraf! Karşısındaki sunucu ne diyeceğini şaşırdı: Şaka yapıyorsun hepsi şey...

Sinan Akçıl'dan şoke eden itiraf! Karşısındaki sunucu ne diyeceğini şaşırdı: Şaka yapıyorsun hepsi şey...

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, son dönemde Survivor ile adını duyuran ve sonrasında şarkıcılığa adım atan Aleyna Kalaycıoğlu ile anılıyor. İkili arasında aşk kokuları yayılırken Sinan Akçıl katıldığı bir programda flaş açıklamalara imza attı. Daha öncesinde 2 defa Burcu Kıratlı ile boşanan Akçıl'dan bomba itiraf. Sunucu bile ne diyeceğini bilemedi. 4 kez bunu yapamazsın! Bakın Sinan Akçıl nasıl bir itirafta bulunmuş?

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl, Survivor yarışması ile adını duyuran ve daha sonrası şarkıcılığa soyunan Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Bu iddialar gündemdeki yerini korurken Akçıl konuk olduğu bir YouTube kanalında çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Bunu ilk defa duyacaksınız, kimse ondan bunu beklemezdi. Karşısındaki sunucu bile ne diyeceğini bilemedi! İşte detaylar...

İKİ KEZ EVLENİP BOŞANDI

2019 yılında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan Sinan Akçıl, dokuz ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı almıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturmuştu. İkilinin bu flaş kararı herkesi şaşırtırken Akçıl yeni aşkını ilan etti.

SURVİVOR GÜZELİYLE YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

11 Mayıs 2022 tarihinde ikinci kez boşanan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti hayranlarını yine şoke etmişti. Yaşananların ardından Sinan Akçıl'ın birlikte single çıkardığı Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Bu iddia gündeme bomba gibi düşerken ikiliden resmi bir açıklama gelmemişti.

kmgfgfgf-2022-12-04t224757-473.jpg

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularını cevaplayan yakışıklı şarkıcı, "Ben artık 'Hayatımda birisi var mı?' sorusuna cevap vermek istemiyorum. Nazar değdiğinde inanıyorum ama şunu söyleyebilirim, her kahramanın kalbini dolduran bir prenses vardır" diyerek kafalarda soru işareti oluşturmuştu.

SİNAN AKÇIL'DAN ŞOKE EDEN İTİRAF

Açıklamaların ardından Sinan Akçıl'ın aşk hayatı tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Son olarak YouTube'da bir programa konuk olan başarılı şarkıcı yaptığı itirafla herkesi şoke etti. Sunucu bile ne diyeceğini bilemedi. Sinan Akçıl, "Kendinle ilgili bir magazin haberi çıkartsan bu ne olurdu?" sorusuna "Dört kere imam nikahı yaptım" diye yanıt verdi. Akçıl, kimlerle nikah kıydığı sorusuna ise yanıt vermemeyi tercih etti.

kmgfgf-77.jpg

SİNAN AKÇIL KİMDİR?

20 Mayıs 1982'de Hollanda Leeuwarden’de dünyaya geldi. Sinan Akçıl, Çanakkale Bigalıdır. Tekfe Filarmoni Orkestrası şefi ve keman virtüözü müzisyen Saim Akçıl'ın çocuğudur. Annesinin ismi Gaye Çağlayan'dır. Piyanist İdil Akçıl'ın (1977 doğumlu) erkek kardeşidir.

Ailesi, 1982 senesinde Hollanda'nın Leeuwarden kentinden İstanbul'a taşındı. Baba ve annesi daha sonrasında boşandı. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Şehir Konservatuarı piyano bölümünde adım atan Sinan Akçıl, eğitimine konservatuarda devam etti.

kmgfgf-78.jpg

9 yaşında konservatuardan ayrılarak St. Benoit Taraftarsız Lisesi'ne gitti. St. Benoit Lisesi'nde okurken 1995 yılında okulun orkestrasına katıldı ve aynı yıl pop müzik dalında ilk beste ödülüne layık görüldü. Popüler müziği kendisine daha yakın buldu ve Türk pop müziğine yeni bir soluk getireceğine inanarak bu yönde çalıştı.

Sinan Akçıl; Şimdiye kadar İzel Çelikgöz, Ferhat Göçer, Enbe Orkestrası, Nilüfer, Candan Erçetin, Kibariye, Petek Dinçöz, Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçılarla çalıştı.

2008 senesi sanatçı için adeta bir dönüm noktası oldu ve çok iyi rakamlara imza attı. Şarkılarıyla her yaş ve kesimi içine alan Sinan Akçıl'ın eserlerinin neredeyse tamamı hit kategorisinde kendisine yer buldu.

Hadise'nin Mayıs 2009'da Eurovision Şarkı Yarışması'na katılıp dördüncü olduğu "Düm Tek Tek" adlı şarkının söz ve bestesini Sinan Akçıl’ın katkısı vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN