Sinema dünyasını kahreden haber! Ünlü oyuncunun baba acısı: Babası da film yıldızıydı

Sinema dünyasını kahreden haber! Ünlü oyuncunun baba acısı: Babası da film yıldızıydı

Sinema dünyasının ünlü ismi hayatını kaybetti. Ünlü ismin kızı, babasının vefat haberini sosyal medyadan duyururken çok sayıda taziye mesajı aldı.

1994-2004 yılları arasında NBC ekranlarında izleyiciyle buluşan ve bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Friends' dizisinde 'Rachel Green' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Jennifer Aniston'u, kendisi gibi oyuncu olan babasından gelen haber sinema dünyasını yasa boğdu.

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Aniston'un oyuncu babası olan ve 1970'li ve 80'li yıllarda kamera karşısına geçtiği Days of Our Lives adlı diziyle ün kazanan John Aniston 89 yaşında hayatını kaybetti.

Jennifer Aniston'ın oyuncu babası John Aniston hayatını kaybetti: Huzur içinde cennete uçtuğun için minnettarım

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Jennifer Aniston, Hollywood'un bir dönemine damgasını vuran babası John Aniston'ın ölüm haberini sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı gönderiyle duyurdu.

Jennifer Aniston babasını kaybettiğini Instagram'dan yaptığı paylaşımla hayranlarına duyurdu. Babasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşan Aniston, John Aniston'ın 11 Kasım'da hayatını kaybettiğini belirtti.

"HUZUR İÇİNDE CENNETE UÇTUĞUN İÇİN MİNNETTARIM"

Aniston paylaşımında "Tatlı babam... John Anthony Aniston. Sen tanıdığım en güzel insanlardan biriydin. Huzur içinde ve acı çekmeden cennete uçtuğun için minnettarım. Seni zamanın sonuna kadar seveceğim" ifadelerini kullandı. Aniston, babasının öldüğü 11- 11 tarihinin kendisi için her zamankinden çok daha büyük bir anlam taşıyacağını vurgulayarak paylaşımını, "Seni zamanın sonuna kadar seveceğim" notuyla bitirdi. Jennifer Aniston'ın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda taziye yorumu geldi.

John Aniston, 'Days of Our Lives' actor and Jennifer Aniston's father, dead at 89 | CNN

John Aniston, ilk evliliğini 1965 yılında Nancy Dow ile yaptı. Bu evlilik 1980'de sona erdi. Dört yıl sonra Sherry Rooney ile evlendi. John Aniston'ın Jennifer dışında Alex adında bir oğlu da bulunuyor.

Ünlü oyuncunun acı günü! Kendisi gibi oyuncu babası hayatını kaybetti - Resim : 2

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN