Sivas ve Kayseri arası kaç km?

Sivas ve Kayseri arası kaç km?

Dünyanın her yerinden bir noktadan başka bir noktaya ulaşmak için farklı ulaşım yöntemleri kullanılır. Bu yöntemler, hem gidilen mesafenin uzunluğunu hem de yolculuk süresini etkiler. Peki, Türkiye sınırları içinde Sivas'tan Kayseri'ye gitmek isteyenler için Sivas-Kayseri arası kaç kilometre ve kaç saat sürer? İşte, ayrıntılar.

Sivas ve Kayseri arası kaç km? Sivas ile Kayseri arasındaki seyahat planına bağlı olarak, kullanılacak ulaşım yöntemi mesafeyi belirler. Bu iki şehir arasında kişi tarafından kullanılan özel araçla yapılacak bir yolculuk yaklaşık 200 kilometre, şehirlerarası otobüsle yapılacak bir seyahatte yine yaklaşık 200 kilometre, uçakla yapılacak bir yolculuk ise yaklaşık 170 kilometre mesafe kat edilir.

SİVAS İLE KAYSERİ ARASI KAÇ SAAT SÜRER?

Mesafe gibi, iki şehir arasındaki seyahatte geçen süre de seçilen ulaşım yöntemine bağlı olarak değişir. Sivas ile Kayseri arasındaki bir yolculuk, kişisel araçla yaklaşık 2 saat 30 dakika sürerken, şehirlerarası otobüsle yapıldığında 3 saat sürebilir. İki şehir arasındaki en hızlı ulaşım yöntemi ise havayoludur ve Sivas ile Kayseri arasındaki bir uçak yolculuğu yaklaşık 1 saat 25 dakika sürer.

KAYSERİ İLE SİVAS ARASI ARABAYLA KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Kayseri ile Sivas arasındaki yolculuk, kullanılan karayoluna göre farklılık gösterebilir. D260 karayolu ve Malatya Sivas/Sivas Divriği Yolu üzerinden yapılan bir seyahat 2 saat 24 dakika sürerken, D300 karayolu üzerinden gerçekleşmesi durumunda 2 saat 53 dakika sürebilir.

KAYSERİ İLE SİVAS ARASI OTOBÜSLE KAÇ SAAT SÜRER?

Kayseri ile Sivas arasındaki şehirlerarası otobüs yolculuğu yaklaşık 2 saat 59 dakika sürer.

KAYSERİ İLE SİVAS ARASI UÇAKLA KAÇ SAAT SÜRER?

Kayseri Erkilet Havalimanı ile Sivas Nuri Demirağ Havalimanı arasındaki uçak yolculuğu yaklaşık 1 saat 25 dakika sürer.

Yolculuk planlarınızı yaparken bu mesafe ve süre bilgilerini göz önünde bulundurarak tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN