Siyah beyaz çizgilerin arasındaki gizli hayvanı kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar 15 saniyede bulabiliyor!

Siyah beyaz çizgilerin arasındaki gizli hayvanı kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar 15 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon IQ testi: Bu görsel meydan okumada, siyah beyaz çizgilerin arkasına gizlenmiş bir hayvanı 15 saniyede görebilir misiniz?

Optik illüzyon, farklı görünümlere sahip olan ve farklı şekilde algılanabilen bir nesnenin veya bir çizimin veya bir resmin akıl almaz bir gösterimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Birçok optik yanılsama görüntüsü, gördüklerimize dayanarak kişiliğimizin gizli yönlerini ve en derin arzularımızı ortaya çıkarabilir. Bunlar aynı zamanda zeka seviyenize biraz ışık tuttukları için psikanaliz alanının bir parçasıdır. Böyle güzel bir örnek, siyah ve beyaz çizgilerin arkasına bir hayvanın gizlendiği optik illüzyonda görülebilir.

1-009.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, gözlerinizden bir şeyler saklayarak zihninize oyunlar oynayacak bir optik yanılsamadır. Bu illüzyon, beyninizle birlikte görüşünüzü test etmek için yaratılmıştır. Görselde siyah beyaz çizgilerin arkasına gizlenmiş bir hayvan vardır. Gizli hayvanı teşhis edebildiniz mi? Dolayısıyla, bu optik yanılsamadaki zorluk, gizli hayvanı siyah ve beyaz çizgilerle tanımlamaktır. Bu optik yanılsama görüntüsü, IQ'nuzu ve vizyonunuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

GİZLİ HAYVANI GÖRDÜN MÜ?

Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse söyle bize, bu optik illüzyonda gizli hayvanı gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Siyah beyaz çizgilerin ardındaki gizli zebrayı bulmakta zorlanıyorsanız, yardım etmek için buradayız! Çizgilere yakından bakmak gerekiyor. Şimdi, çözmekte zorlanıyorsanız, gözlerinizi kısmayı deneyin veya ekranınızı yukarı ve aşağı kaydırın.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN