Şok Marketler Hafta Sonu İndirim Yapıyor! Şok 19 Mart Aktüel Kataloğu Yayınlandı

Şok Marketler Hafta Sonu İndirim Yapıyor! Şok 19 Mart Aktüel Kataloğu Yayınlandı

Şok market raflarında bu hafta hangi indirimli ürünlerin olacağı belli oldu.16-22 Mart arası olacak kampanyalı ürünleri sakın kaçırmayın. Şok marketin aktüel ürünler katalog indirimlerinde neler var? Şok marketin dikkat çeken kampanyalı ürünlerine göz atmak için haberimize geçelim.

Şok marketin 16-22 Mart yeni indirimli kataloğu yayınlandı. Listede beyaz eşyadan teknolojik aletlere kadar herşey bulunuyor. Şok marketin her hafta yayınlanan aktüel ürünler kataloğu alışveriş severler tarafından merakla takip ediliyor. Sizde kaçırılmayacak en uygun fiyatlarla ürünleri almak istiyorsanız hemen indirimli yayınlanana aktüel ürün kataloğuna bir göz atın derim.

ANKASTRE SETİ ŞOK'TA

Şok markette bu hafta: 3'lü Cam Ankastre Set bulunuyor. 3 Fonksiyonlu 1 Tepsi 1 Izgara fırın içi aydınlatma, 75 Litre geniş hacmi ile Ankastre Fırın. 4 Gözü gazlı, Otomatik ateşleme Doğalgaz ve Lpg uyumlu, Gaz kesme emniyetli, Emaye ızgara ve Temperli cam olarak Ankastre Cam Ocak. 3 Kademeli kontrol paneli, 60cm genişlik, Push button, 450 m3/h, Holojen aydınlatma, 56 Dba ses seviyesi özelliklerine sahip Ankastre Davlumbaz 2299 TL fiyatıyla Şok maket kataloğunda yerini alıyor.

TENCERE VE GÜVEÇ SETİ

Bu hafta mutfak aletleri Şok'ta: 0,80mm kalınlık, Ayna polisaj, Ergonomoik olarak tasarlanmış, Bakalit kulp/tepe, Kapsül taban, Alt demlik 2lt. Üst demlik 2lt Aile Çaydanlık 199 TL, 16 cm, 0.60mm kalınlık, Ayna polisaj, T tipi cam kapak, Özel kesim, 6mm tel kulp Kaçerol 69.90 TL, 24 cm, 0.60 mm kalınlık, Ayna polisaj, T tipi cam kapak, Özel kesim 6 m tel kulp/tepe Çelik Tencere 149 TL, 14-16-18 cm, 0,60 mm kalınlık, Ayna polisaj, T tipi cam kapak, Özel kesim 6 mm tel kulp/tepe Güveç Seti 199 TL fiyatlarıyla Şok marketin indirimli ürünler raflarında yerini aldı.

KULLANIŞLI MUTFAK ALETLERİ

Ayrıca Şok marketin indirimli kataloğunda 900 Watt, 1000ml hazne kapasitesi, Ergonomik tasarım, Paslanmak çelik blender, Paslanmak çelik mikser, Soğan, havuç, çiğ et, fıstık vb. parçalamak için ideal doğrayıcı ile birlikte Range SMS 2252 Blender Seti 399 TL, Kapasite 330 ml 4-5 fincan için uygun, Açma ve kapama düğmesi, Paslanmaz, Çelik gizli rezistans, Su olmadan çalışmasını engelleyici emniyet sistemi, Poşet çay veya bitki çayı hazırlamak için ideal, Hızlı kaynatma, 1000 watt güç Elektrikli Plastik Cezve 85 TL, 1500W, 1,8 lt. su ısıtma kapatesi, 0.8 lt. çelik demlik kapasitesi, Paslanmaz gizli rezistans, Paslanmaz çelik telli süzgeç, Sıcağa dayanıklı kapak ve kulplar, 360 derece dönebilen taban, Sususz çalışmayı önleyen emniyet sistemi, Otomatik enerji tasarruflu sıcak tutma fonksiyonlu Çelik Çay Seti 279 TL fiyatlarıyla indirimli mutfak aletleri ve daha fazlası şok market raflarında.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN