Somer Şef'in restoran fiyatları ortaya çıktı, sosyal medya salladı! Fiyatları gören şok oluyor "daha pahalı beklerdim"

Somer Şef'in restoran fiyatları ortaya çıktı, sosyal medya salladı! Fiyatları gören şok oluyor "daha pahalı beklerdim"

Türkiye' nin sevilen şeflerinden biri olan Somer Şefin restoran fiyatları ortaya çıktı, sosyal medya salladı! Sosyal medyayı ikiye bölen restoran fiyatlarını gören şok oluyor...

Türkiye'nin gastronomi dünyasının sevilen isimlerinden biri olan ünlü aşçı Somer Sivrioğlu, yıllardır lezzet dolu serüvenlerine devam ederken, bu kez bir restoran fişiyle gündeme oturdu. Son dönemin popüler televizyon programlarından biri olan TV8'in MasterChef yarışmasının jüri üyeliğiyle tanınan Sivrioğlu, adını yemek dünyasına altın harflerle yazdırmış bir isim olarak biliniyor. Sivrioğlu'nun İstanbul'da bulunan restoranları, geleneksel Türk mutfağının modern yorumlarıyla misafirlerini ağırlarken, geçtiğimiz günlerde bir restoran ziyaretinin ardından ortaya çıkan fişi, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

adsiz-tasarim-25-hgvz-cover.jpg

SOMER ŞEF'İN RESTORAN FİYATLARI ORTAYA ÇIKTI, SOSYAL MEDYA SALLADI! FİYATLARI GÖREN ŞOK OLUYOR "DAHA PAHALI BEKLERDİM"

Ünlü şef Somer Sivrioğlu' na ait İstanbul Etiler'de "Efendy" isimli restoranındaki fiyatlar sosyal medyanın gündemine düştü. Paylaşılan adisyona göre hesap 5 bin 775 TL tuttu. Öte yandan adisyonda servis ücretinin 525 TL yazıldığı görüldü.

ct3ho-1697966470-8215.webp

Ödenen ücret kullanıcıları ikiye böldü. Kimi kullanıcılar ödenen ücreti fahiş bulurken, kimi kullanıcılar ise hesabın normal olduğunu savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN