Sonunda bunu da gördük! O ilimizde altına yatırım yapmak yerine altını gazoz yapıp içiyorlar: Görenler inanamadı

Sonunda bunu da gördük! O ilimizde altına yatırım yapmak yerine altını gazoz yapıp içiyorlar: Görenler inanamadı

Bursa'daki altın üreticisi Ekrem Filiz, alışılmışın dışında bir işe imza atarak, altın üretimini sonlandırıp altını tüketilebilir bir biçime dönüştürdü. Filiz, altında bulunan zarar verici bileşenlerin yok edildiğini, sadece yararlı mineral bileşenlerin saklı tutulduğu bu tüketilebilir altının, çeşitli rahatsızlıklara karşı olumlu etkileri olduğunu ifade etti. İşte ayrıntılar...

Bursa Kapalı Çarşı’da altın üretimi gerçekleştiren Ekrem Filiz, yaptığı titiz incelemeler sonucunda altın içerisinde yer alan zarar verici bileşenlerin ayrıştırılmasını sağlayarak altını tüketilebilir hale getirdi. Üretmiş olduğu altın tozuna Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gıda takviyesi onayı almayı başaran Filiz, altın tozlarının birçok rahatsızlıkla mücadelede faydalı olduğunu dile getirdi ve Türkiye'nin birçok ilinden ve yurtdışından talep geldiğini belirtti. Bu tüketilebilir altın tozları, yarım ve bir gram seçeneklerle sunuluyor ve gramı bin 400 lira olarak fiyatlandırılıyor.

1-009.jpg

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Altında bulunan siyanürün yok edilip, yararlı mineral bileşenlerin korunduğuna dikkat çeken Filiz, “Bu işlemi 7 yıldır gerçekleştiriyoruz. Daha sonra bunu bir sektör haline getirdik. Madenleri suyla çözülebilir toz formuna dönüştürdük. Bakanlık, bu ürünün toz formunda satışına izin vermektedir. Sıvı formunu ayrıca ekliyoruz. Ürünü alan kişiler tozu ve sıvıyı birleştirip tüketiyorlar. Bu ürün Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gıda takviyesi olarak onaylanmış bir üründür. Bizim uyguladığımız işlemle altının içindeki siyanürü yok edip içindeki yararlı mineralleri koruyoruz. Tüketilebilir altın, manna tozu olarak da bilinir. Ürettiğimiz bu ürün, yurt içi ve yurt dışından talep görüyor” şeklinde açıklama yaptı.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN