Sorunlarla yüzleşme zamanı geldi! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 24 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Sorunlarla yüzleşme zamanı geldi! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 24 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Kaçındığınız bir sorun göründüğü kadar sıkıntılı olmayabilir. Muhtemelen bu meseleden kaçınıyor ve çözmenin ne kadar zor olacağını düşündüğünüz için onunla uğraşmamayı tercih ediyorsunuz. Bu korku tam da sizi gerçeği görmekten alıkoyan şey ve gerçek o kadar da kötü değil. Bugün, bu sorunla yakından ve kişisel olarak ilgilenin.

24 OCAK 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kendinize küçük gelen bir evde yaşıyorsanız ve paranız da varsa, evinizi tadilatla genişletebilir ya da daha büyük bir ev satın alabilirsiniz. Elbette daha küçük bir ev satın alabilirsiniz, ancak mevcut bir evi daha küçük hale getiremezsiniz. Şu anda karşı karşıya olduğunuz ikilem bu olabilir. Şimdi bunun sizin için doğru olmadığını görüyorsunuz. Bazı sınırlarınız olabilir ama kendinize daha uygun bir şey arayabilirsiniz ve yakında böyle bir teklif alabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı insanlar pohpohlanmaya bayılır. Aldıkları iltifatların gerçek mi yoksa manipülatif mi olduğunu düşünmek için bile zaman ayırmazlar. Birisi şu anda sizi deli gibi övüyor olabilir, ancak övgülerinin %100 gerçek olmadığını hissediyor olabilirsiniz. Bu kişi onun için bir şey yapmanızı sağlamak amacıyla size yağ çekmeye çalışıyor olabilir. İhtiyaç duydukları şeyi onlara vermeyi seçseniz bile, ne yaptıklarını anladığınızı açıkça belirtin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Daha büyük hayaller bazen daha büyük sorunlar ve daha fazla sıkıntıyla birlikte gelir. Çok istediğiniz bir şeyin peşinden gitmeye başladıysanız ve bu çok iddialı bir arayışsa, o zaman bazı zorlukların veya sıkıntıların ortaya çıktığını görmeye başlayabilirsiniz. Bunlarla başa çıkmak şarttır, ancak bunun sizi arayışınızdan alıkoymasına izin vermeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birinin size attığı son mesajın veya size olan ilgisinin, derin bir ilgi duymasından kaynaklandığını umuyor olabilirsiniz. Bu ister romantizmle, ister işle, hatta isterse de arkadaşlıkla ilgili olsun, olmasını istediğiniz şeyin gerçek olamayacağını varsayıyor olabilirsiniz. Belki de bu kişinin umduğunuz nedenlerden dolayı size ilgi duymayacağını düşünüyorsunuz ama kendinizi çoğu zaman küçümsüyorsunuz! En hafif tabirle benzersizsiniz ve doğru kişi sizi fark ettiğinde, değerinizi gördüğünde bunu anlar.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir görevi, bir sorumluluğu, hatta bir hedefi yakın zamanda tamamlamış olabilirsiniz. Bu bir bakıma sevindirici bir şeydir çünkü derinden gelen bir başarı duygusunun yanı sıra tamamladığınız her şeyin getirdiği ödüller de vardır. Sizin enerjinizle bu yeterince çabuk olamaz. Yine de fevri bir şekilde başka bir şeye atılmadan önce, bir sonraki görevinizi dikkatlice seçmeniz gerekir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir şey hakkında çok güçlü hisleriniz var. Onu her düşündüğünüzde bu duygu ortaya çıkıyor. Bu bir kişi, bir durum ya da bir fırsat bile olabilir. Yine de bunu göz ardı ediyor olabilirsiniz çünkü hislerinize dayanarak değişiklik yapan veya karar veren biri değilsiniz, özellikle de her şey yolunda görünüyorsa. Bu durumda, her şey çok olumlu görünüyor olsa da güçlü, tekrarlayan ve tutarlı bir hissiniz varsa, araştırmanız gerekir. Sezgileriniz sandığınızdan daha güçlü.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bir müzakerede veya bir anlaşmanın oluşturulmasında hiçbir gücünüz ve kaldıracınız yokmuş gibi görünebilir. Çok istediğiniz bir şey var ve buna duyduğunuz arzu, istediğinizi elde etmek için sahip olduğunuz birçok seçeneği görmenizi engelliyor. Bunun üzerinde uzun süre çalıştınız ve bunu doğru yapmak için kendinize borçlusunuz. Hedeflediğiniz ödülü unutun. Durumunuza daha stratejik bir şekilde, sanki yaratıcı bir egzersizmiş gibi bakmaya çalışın. Düşündüğünüzden daha fazlasını elde edebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kaçındığınız bir sorun göründüğü kadar sıkıntılı olmayabilir. Muhtemelen bu meseleden kaçınıyor ve çözmenin ne kadar zor olacağını düşündüğünüz için onunla uğraşmamayı tercih ediyorsunuz. Bu korku tam da sizi gerçeği görmekten alıkoyan şey ve gerçek o kadar da kötü değil. Bugün, bu sorunla yakından ve kişisel olarak ilgilenin. İyice araştırın. Bunu yaptığınızda, neden korktuğunuzu ve neden bu kadar uzun süre beklediğinizi kendinize soracaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir kişinin moda anlayışından, ses tonundan veya kullandığı parfümden hoşlanmıyorsanız, bu muhtemelen onu tanımanıza engel olmayacaktır. Zamanla bu tür şeylere alışabilir ve onları fark etmeyebilir, hatta belki de onlardan hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Belki de hoşlanmadığınız şeylerin aslında o kişiyi benzersiz ve ilginç kıldığını görürsünüz. Aynı şey bir fırsat için de geçerli olabilir. Sırf görünürde çekici değil diye bu fırsatı göz ardı etmeyin. Bir şans verirseniz onda sevecek bir şeyler bulabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Şu anda birlikte çalıştığınız kişi sizin kadar esnek ya da uzlaşmaya açık görünmeyebilir. Bu durum işinizi zorlaştırır çünkü daha fazla ödün veren tarafın siz olacağınızdan korkabilirsiniz. İşler bu şekilde yürümek zorunda değil. Karşı taraf blöf yapma konusunda çok iyi olabilir ve kabul edecekleri konusunda kararlı olduğunu düşünmenizi sağlayabilirler. Yine de geri çekilirseniz, asla emin olamazsınız. Biraz geri çekilirseniz, çok da fazla bir şeyden vazgeçmek zorunda olmadığınızı görebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Çoğu zaman iyimser olabilirsiniz ama saf bir Pollyanna değilsiniz. Kimse sizi kolay kolay kandıramaz ve siz de pembe gözlükler takan biri değilsiniz. Yine de şu anda, size çok istediğiniz bir şeyi sağlayabileceği düşüncesiyle bir fikre kapılıyor olabilirsiniz. İçten içe bir şeylerin doğru gelmediğini hissetseniz bile, onu sevmek için nedenler arıyor olabilirsiniz. Daha yakından bakın. Sabırlı olabilirseniz, gerçekten istediğiniz şeyi doğru yoldan elde edebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birisi sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor olabilir. Sizi etkilemek ve mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Sorun şu ki, yaptığı şey ya da gayretleri sizi hiç memnun etmiyor. Onun duygularını incitmek istemiyorsunuz, ancak bu konuda konuşmanız gerekir. Bunu, mesele fazla ileri gitmeden önce yapmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN