Sosyal medya resmen birbirine girdi! Yeni filmin afişi büyük ses getirdi… Ölümlü Dünya 2 şimdiden olay oldu

Sosyal medya resmen birbirine girdi! Yeni filmin afişi büyük ses getirdi… Ölümlü Dünya 2 şimdiden olay oldu

İlk olarak 2017 yılında yayınlanan Ölümlü Dünya filmi devam filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak yayınlanan afiş ise ortalığı birbirine kattı! Yeni filmin afişi büyük ses getirdi… Ölümlü Dünya 2 şimdiden olay oldu. İşte detaylar…

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı "Ölümlü Dünya 2" filmi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İlk filmi ile oldukça beğenilen ve gişede büyük başarı yakalayan filmin ikincisi için afiş yayınlandı.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı filmin senaryosu ise Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi imzası taşıyor. İlk filminin gişede büyük başarı kazanması sonrasında devam filmi çekilen Ölümlü Dünya, 1 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanıyor.

capture-20231101200939096.jpg

Bu filmde, nesilden nesle kiralık katillik yapan Mermer ailesinin başlarına gelen olaylar mizah çerçevesi içinde anlatılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN