Sosyal medyayı sallayan percere testi: Kimliğini ortaya çıkarıyor...

Sosyal medyayı sallayan percere testi: Kimliğini ortaya çıkarıyor...

Bu psikolojik test, kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. Kendiniz hakkında ilginç bir şey öğrenmeye hazır mısınız? Size sunduğumuz resimdeki 5 pencere içinde en sevdiğiniz pencereyi seçin. Sonra da aşağıdaki test sonuçlarını okuyun.

KİMLİĞİNİZİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN BİR PENCERE SEÇİN

1. BÜYÜK PENCERE

Sosyal ve popülersiniz. İnsanlar senin dışa dönük biri olduğunu düşünse de, içinde biraz yalnızlık var. Yalnız olduğunuzda , sevmediğiniz düşüncelerle baş başa kalıyorsunuz ve bu düşüncelerden son derece korkuyorsunuz.

Arkadaşlarına yakın olmayı tercih ediyorsun. Neyse ki, onlarla sıcak ve derin bir ilişkiniz var, ama yine de bu sıcak ilişkinin içinde bir eksiklik olduğunu hissediyorsun.

pencere.jpg

2. KAPALI PENCERE

Gizemli bir kişiliğe sahipsin. Çok arkadaşın ve sevgilin yok bu yalnızlık seni pek rahatsız etmiyor. Çocukken yalnız hissetmiş olabilirsin ama şimdi sessizlikte teselli buluyorsun.

Yalnızlıktan sıkıldığınız ve istemediğiniz zamandaki düşünceleriniz geride bıraktığınız zaman, bunun sizi daha güçlü ve daha akıllı hale getirdiğini fark ettiniz. Pek çok ilişkiniz gündelik tanıdıklarınızla ve arkadaşlarınızla derin ve uzun vadeli ilişkileriniz var.

3. PANJURLARIN AÇILDIĞI PENCERE

Her zaman birçok arkadaşın var. Arkadaşlarınız açık fikirli olduğunuz için size hayranlar. En iyi ve en yakın arkadaşlarınız veya sıradan tanıdıklarınız olsun, zamanınızın çoğunu insanlarla geçirmeyi seviyorsunuz.

Telefonunuzda her zaman açık bir sohbetiniz var veya gün boyunca çok sayıda mesaj alıyorsunuz. Güçlü bir kişiliğiniz var. Son derece neşeli bir insansınız.

4. KÜÇÜK PENCERE

Utangaç ve pasif bir kişiliğe sahipsiniz. Etrafınızdaki insanlar her zaman sizinle arkadaş olmaya çalışıyor ama bazen çevrenizdekileri fark etmiyor gibisiniz.

Gözlerini açtığınızda, dışınızdaki dünyanın sevgi dolu olduğunu anlayacaksınız. Çok güzel, akıllı ve eğlencelisin. İşte bunu dünyayla paylaşmanın zamanı geldi.

5. YERDEN TAVANA KADAR UZANAN PENCERE

Özel bir kıvılcım, eşsiz bir çekiciliğin var ki, bu insanların hemen seni fark etmesini sağlıyor.

Sevgi, ışık ve fantastik bir kişilik açısından zenginsiniz. Beğenseniz de beğenmeseniz de sürekli ilgi odağı olursunuz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN