Spor ayakkabınız 5 dakikada bembeyaz olacak! Bu basit yöntem sayesinde spor ayakkabınız sıfırdan farksız hale gelecek

Spor ayakkabınız 5 dakikada bembeyaz olacak! Bu basit yöntem sayesinde spor ayakkabınız sıfırdan farksız hale gelecek

Adımlarınızın temiz görünmesini sağlamak için beyaz spor ayakkabılarımızı sık sık temizlememiz gerekir. Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir? İşte kir tutmuş beyaz spor ayakkabıları dahi bembeyaz duruma getiren o temizleme yöntemi...

Günlük hayatta kullanmayı sıklıkla tercih ettiğimiz beyaz spor ayakkabıları sık sık kirlenmekte ve kirlenmiş beyaz spor ayakkabımızı temizlemek bizi bir hayli yormaktadır. Beyaz spor ayakkabı temizliği özellikle beklemiş kirler olduğunda oldukça zor olabilir. Beyaz ayakkabılar yeni ve temiz olduklarında şık ve parlaktır ancak her zaman olduğu gibi aşınma ve yıpranmalarla birlikte kolayca kirlenebilirler.

Adımlarınızın temiz görünmesini sağlamak için beyaz spor ayakkabılarımızı sık sık temizlememiz gerekir. Ayakkabıyı korumak için el ile temizlemek en iyi seçenektir. Bu nedenle beyaz spor ayakkabılarımızı temizlerken sabunlu su, karbonat, çamaşır suyu ve diş macunu gibi çeşitli malzemeleri kullanabiliriz.

Kirlenmiş ve pis durumda olan beyaz spor ayakkabınızı temizlemenin yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte kir tutmuş beyaz spor ayakkabıları dahi bembeyaz duruma getiren o temizleme yöntemi...

Keten Ayakkabı Nasıl Temizlenir? - Hızlı Yöntemleri ve Malzemeleri

BEYAZ SPOR AYAKKABI NASIL TEMİZLENİR?

Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir? Evde beyaz spor ayakkabı temizleme yolları için sizlere birkaç çözüm önerimiz var.

Beyaz ayakkabı nasıl temizlenir? İlk olarak beyaz ayakkabı modellerinin neden bu kadar tercih edildiğine yakından bakalım. Çünkü beyaz ayakkabı, çabucak kirlenebilen veya toz tutabilen bir ayakkabı modelidir. Önlem olarak siyah renkli veya taban kısmı siyah renk olan ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabı, günlük (casual ayakkabı) veya topuklu ayakkabı; her ayakkabı zamanla eskir, tozlanır ve kirlenir. Ancak beyaz ayakkabı modelleri, çabuk kirlenen ayakkabı modelleridir ve çok farklı çeşitlerde olabilirler.

Beyaz ayakkabı, özellikle spor ayakkabı modelleri olarak çıkar karşımıza. Bunun başlıca nedenlerinden birisi, beyazın insan psikolojisi üzerindeki etkisidir. Beyaz renk, temizliği ve berraklığı temsil eder. Bu renk aynı zamanda her türden kıyafetle uyumlu olarak kullanılabilir. Tüm bunlara ek olarak siyah ve diğer kapalı renklerin aksine beyaz renk, ışığı yansıtır ki, bu da özellikle ayakkabı mağazalarının istediği bir şeydir. Tüketicilerin satın alma kararlarını etkilemek, ürünler için yeni ve değerli algısını meydana getirmek için beyaz renk sık sık tercih edilir.

Beyaz ayakkabı modelleri, hangi çeşit olursa olsunlar kolaylıkla temizlenebilirler. Beyaz renkli ayakkabı modellerini temizleyerek, onları mağazadan aldığınız günkü gibi şık ve temiz hale getirebilirsiniz. Bununla beraber, beyaz ayakkabı modelleri genellikle spor ayakkabılardır ve üretildikleri malzemeden dolayı bu ayakkabıları temizlemek için nubuk ayakkabı veya süet ayakkabı modelleri gibi özel malzemeler almanıza gerek yoktur.

Beyaz Spor Ayakkabı Nasıl Temizlenir?

TEMİZLEME YÖNTEMİ

İşte kir tutmuş beyaz spor ayakkabıları dahi bembeyaz duruma getiren o temizleme yöntemi...
Öncelikle ayakkabınızın bağcıklarını çıkarıp beyaz sabun ile yıkayalım.
Ayakkabımızın kaba pisliğini bir bezle alalım
Yarım bardak sıcak su
2 kaşık karbonat
Yarım bardak beyaz sirke bir tatlı kaşığı kadar elde bulaşık deterjanı
Karışımı diş fırçası yada fırça yardımı ile temizleyelim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN