Star TV o dizinin fişini çekiyor! Ünlü oyuncuya yazık olacak, final için tarih verildi

Star TV o dizinin fişini çekiyor! Ünlü oyuncuya yazık olacak, final için tarih verildi

Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte televizyon ekranlarında hareketlilik başladı. Star TV ekranlarının sevilen dizisine dair üzücü haber geldi. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizide ayrılık rüzgarları esti. Dizinin final vereceği duyurulunca, ünlü oyuncuya destek mesajları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Star TV ekranlarında yer alan sevilen dizinin fişi çekildi. Milyonlarca izleyicisi olan dizi, oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkatleri çekiyor. Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte ekranlara veda etmesi planlanan dizide final tarihi duyuruldu.

STAR TV FİŞİNİ ÇEKTİ

Televizyon izleyicileri tarafından sevilen dizi "Çöp Adam" dizisinin akıbeti belli oldu. Dizi için kötü haber ünlü isim Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu. Paylaşılan habere göre Star TV ekranlarında 2 sezon boyunca yer alan Çöp Adam dizisinin fişi çekildi. Sevilen dizi her hafta çarşamba akşamı ekranlarda yerini alıyordu.

Dizinin final tarihine dair karar alındı. Dizi kadrosunda yer alan usta oyuncular ile birlikte seyircilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun rol aldığı dizide yeni sezonda Tamer ve Peri çiftinin kaçırılan bebeklerine yoğunluk gösterildi.

fi4j9g6xkamsf1b-sggl.jpg

O TARİHTE FİNAL VERECEK

Sevilen dizinin başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu yer alırken, dizi için kötü haber geldi. Başvrılde yer alan iki başarılı isim olmasına rağmen, reytingleri dibi vuran "Çöp Adam" dizisi için veda vakti geldi. Reytinglerin düşmesiyle birlikte üst üste iki haftadır reytingler diplerde bulunuyor.

Son paylaşılanlara göre sevilen dizi düşük reytinglerin sonucunda, 30'uncu bölüm ile birlikte final vereceği söyleniyor. Dizinin 11 Ekim Çarşamba Akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak 30'uncu bölümü ile birlikte final yapacağı söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN