Starbucks İsrail malı mı? Kimsenin bilmediği detay yıllar sonra ortaya çıktı... Bundan yirmi yıl önce Starbucks...

Starbucks İsrail malı mı? Kimsenin bilmediği detay yıllar sonra ortaya çıktı... Bundan yirmi yıl önce Starbucks...

İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar sonrasında İsrail ürünü olan tüm ürünlere boykot yapılmaya başlandı. Bu kapsamda ise en çok Starbucks’ın İsrail ürünü olup olmadığı merak edilir hale geldi. Peki Starbucks İsrail malı mı? Kimsenin bilmediği detay yıllar sonra ortaya çıktı... Bundan yirmi yıl önce Starbucks...

İsrail ve Filistin arasındaki artan gerilim İsrail’in Gazze topraklarına uyguladığı kara ve hava saldırıları ile devam ederken binlerce kadın ve çocuk hayatını kaybetti. Bu kapsamda özellikle de Türkiye’de İsrail üretimi olan ürünlere boykot uygulanmaya başlandı. Vatandaşlar ise en çok Starbucks’ın İsrail malı olup olmadığını araştırmaya başladı. Birçok kişi Starbucks’ın İsrail malı olduğunu düşünürken gerçekler ortaya çıktı. İşte detaylar…

STARBUCK HAKKINDAKİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Starbucks’ın İsrail malı olup olmadığı gündemde merak edilen konular arasında yer alırken, dünya üzerinde birçok yerde şubesi olan Starbucks’ın İsrail’de bir tek şubesi olmadığı öğrenildi.

yeni-proje-1-003.jpg

Starbucks, 31 Mart 2003 senesinde yani bundan tam 20 sene önce İsrail’deki tüm şubelerini kapatmış ve İsrail’den tamamen çıkmıştır.

STARBUCKS KİMİN?

Starbucks'ın, Türkiye'yi de kapsayan Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde mağazalarının açma ve işletme yetkisi Kuveyt merkezli Alshaya Group'a aittir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN