Stranger Things final sezonu ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 5. sezon var mı, ne zaman çıkacak? Netflix Stranger Things yeni sezon tarihi

Stranger Things final sezonu ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 5. sezon var mı, ne zaman çıkacak? Netflix Stranger Things yeni sezon tarihi

Netflix'in en popüler dizileri arasında yer alan Stranger Things 4. sezon 2. kısmının yayınlanmasıyla birçok kişi 5. sezon hakkında araştırmalara başladı. Peki, Stranger Things 5. sezon ne zaman? Stranger Things oyuncuları kimler? İşte merak edilenler…

İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan Netflix'in en çok ilgi gören dizileri arasında yer alan Stranger Things'in 4. sezonu geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladı. İlk olarak 1. kısmı yayınlanan dizinin bir kaç gün sonra 2. kısmı da izleyicilerle buluştu. Heyecan dolu ve aynı zamanda merak uyandıran sahneleri ile tüm dikkatleri üzerine toplayan dizinin 5. sezonu da merak içinde beklenmeye başlandı.

Dizinin müdavim izleyicileri Stranger Things'in 5. sezonunun olup olmayacağını merak ederlerken aynı zamanda final sezonunun ne zaman yayınlanacağını araştırıyorlar. İşte, tranger Things dizisinin yeni sezon tarihi ile ilgili merak edilen soruların tüm yanıtları..

Stranger Things 5. sezon

Stranger Things 5. sezon var mı, ne zaman çıkacak?

Netflix platformunun en çok ilgi göre dizilerinden Stanger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, bir süre önce yaptıkları açıklamada dizinin 5. sezonunun geleceği yönünde ortaya çıkan söylentileri doğrulamışlardı. Duffer Kardeşler, konuya ilişkin konuşmalarında aslında dizinin hikayesinin 7 yıl önce planlandığını ve o dönemlerde de dizinin 4 ya da 5 sezon şeklinde olabileceğini tahmin ettiklerini söylemişlerdi. Duffer kardeşleri ayrıca, 5. sezon ile birlikte dizinin ekranlara veda edebileceği yönünde ifadeler de kullanmışlardı.

Stranger Things dizisinin 5. sezonuna ilişkin set çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni sezon tarihinin de ne zaman olacağı hakkında net bir bilgi elde edilemedi. Bu konuda dizinin yaratıcılarının yapacakları son açıklamalar bekleniyor.

Netflix Stranger Things dizisinin konusu

1980'li yılların başlarında İndiana'da kurgusal kırsal kasabada bulunan Hawkins Ulusal Laboratuvarı, ilk etapta ABD Enerji Bakanlığı adına bilimsel araştırma yapmaktadır Aynı zamanda gizli olarak da paranormal ve doğaüstü bir şekilde insanlarda deneylerde yapar. Bir deney sırasında farkında olunmadan "Baş aşağı" şeklinde tanımlanan alternatif bir evrene açılan portal yaratılır. Bu durum sonucunda ise Hawkins'in olaydan habersiz sakinleri de olumsuz olarak etkilenmeye başlarlar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN