Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı'nın beğeni kız mı erkek mi? Adı ne?

Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı'nın beğeni kız mı erkek mi? Adı ne?

'Şükran Ovalı kimdir?' sorusu doğum yaptığı güne ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasından sonra gündem oldu. Ünlü futbolcu Caner Erkin ile evli olan 'Şükran Ovalı'nın bebeği kız mı erkek mi? Erkin ve Ovalı çifti bebeğine ne isim verdi?' soruları da merak edilip araştırılıyor. İşte Şükran Ovalı'nın hayatına dair merak edilen tüm detaylar...

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in bebeği oldu. Şükran Ovalı kimidir? Şükran Ovalı'nın bebeği kız mı erkek mi? Ovalı ve Erkin'in bebeğinin ismi ne? Sosyal medyada yayınlanan doğum fotoğraflarından sonra Şükran Ovalı magazin dünyasının gündeminde. Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in hayatına dair merak edilenleri sizler için derledik. 

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı'yı doğum yaptığı sırada oyuncu arkadaşları ve yakınları da yalnız bırakmadı. Şükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı. Şükran Ovalı'yı doğum yaptığı hastanede Müjde Ar, Bergüzar Korel, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu gibi oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı.

18-09/12/kran-ovali-1536741624.jpg

ŞÜKRAN OVALI'NIN BEBEĞİ KIZ MI ERKEK Mİ? 

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in bebeğinin cinsiyeti merak ediliyor. Şükran Ovalı'nın ikiz bebek beklediği ve bebeklerin kız olduğu daha önce açıklanmıştı. 

ŞÜKRAN OVALI'NIN BEBEĞİNİN İSMİ NE? 

Şükran Ovalı’nın bebeğinin ismi Mihran olacak. Ömür Sabuncuoğlu’nun başlattığı proje kapsamında, Ajda Pekkan’dan Bergüzar Korel’e kadar pek çok ünlünün yazdığı öyküler kitap haline getirildi. Geliri kız çocuklarının eğitimine ayrılacak olan kitapta, Şükran Ovalı da bir öykü kaleme aldı. ‘Onların Öyküsü’ isimli kitapta yazdığı öyküye ‘Kilitli Dolap’ adını veren genç oyuncu, ‘kızımın adını öyküde geçen Mihran koyacağım’ demişti. 

MİHRAN NE DEMEK? MİHRAN İSMİ ANLAMI NEDİR? 

Mihran, Pakistan'da bulunan İndus nehrine, İslam dinine mensup olanların verdiği isimdir. Mihran, Pakistan'ın en uzun nehirdir. Çin'deki Tibet Platosu'ndan başlayan nehir batıya doğru Hindistan üzerinden devam ederek Pakistan'a ulaşır. Pakistan'da güneye doğru saparak Haydarabad şehrinden geçip Karaçi yakınlarında Umman Denizi'ne dökülür.

3.200 kilometre uzunluğundadır.

Başta ülkenin tahıl ambarı Pencap bölgesi olmak üzere Pakistan ekonomisinin en önemli su kaynağıdır.

18-09/12/kran-ovali.jpg

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

1 Nisan 1985 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Şükran Ovalı aslen İzmirlidir.  Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçiren Ovalı İlkokul eğitimini Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda ortaokul eğitimini Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan lise eğitimini ise Göztepe’de bitirmiştir

Lise eğitiminde sonra İstanbul'a yerleşen Şükran Ovalı oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi almıştır.

Bir çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncu Şükran Ovalı Beşiktaş'ta forma giyen Caner Erkin ile gündeme gelmiştir

Şükran Ovalı'nın yer aldığı projeler

2007 yılında Bez Bebek dizisinde oynadı

2008 yılında  Aşk Yakar dizisinde oynadı

2008 yılında  Aliadizisinde oynadı

2009 yılında  Ev dizisinde oynadı

2009 yılında  Kahramanlar dizisinde oynadı

2009 yılında  Bir Bulut Olsam dizisinde oynadı

2010 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde oynadı

2011 yılında Reis dizisinde oynadı

2012 yılında  Kötü Yol dizisinde oynadı

2012 yılında  Leyla ile Mecnun dizisinde oynadı

2013 yılında Avrupa Avrupa dizisinde oynadı

2014 yılında  Cinayet dizisinde oynadı

2014 yılında  Şeref Meselesi dizisinde oynadı

2016 yılında  Paramparca dizisinde oynadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN