Süper zekalılar 11 saniye içerisinde doğru cevabı veriyor! Resimdeki farklı balonu bulanın IQ'su 160 çıkıyor!

Süper zekalılar 11 saniye içerisinde doğru cevabı veriyor! Resimdeki farklı balonu bulanın IQ'su 160 çıkıyor!

Optik illüzyonlu bu zeka testi ile analitik zekanızı test edebilirsiniz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçeceğiniz bir test olan bu görselde farklı nesneyi 11 saniye içerisinde ayırt edenler süper zekalı sayılıyor.

Deneyen her 100 kişiden yalnızca ikisinin çözdüğü bu testte yan yana dizilmiş plaj topları bulunuyor. Bu toplardan sadece biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı plaj topunu 11 saniye içerisinde bulmanız.

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan plaj topu bulmacasında doğru yanıtı bulanları tebrik ederiz. Sizler görsel zekası ve bilişsel yetenekleri üst seviye olan azınlığın içerisinde olduğunuzu kanıtladınız.

Eğer plaj topu testini 11 saniye içerisinde çözemediyseniz üzülmenize hiç gerek yok. İşte zeka bulmacasının doğru yanıtı...

sonuccccccccc.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN