Süreyya Yalçın'ın 'miras' davası bitmiyor: Bu kez de avukatıyla başı dertte

Süreyya Yalçın'ın 'miras' davası bitmiyor: Bu kez de avukatıyla başı dertte

Sosyetenin tanınmış simalarından iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın'ın başı avukatı ile dertte. Babasından kalan mirastaki payı için kardeşleri ile yıllardır davalık olan Yalçın bu kez de alacak nedeniyle avukatı tarafından icralık oldu.

Sosyetenin tanınmış ismi Süreyya Yalçın, babası Faruk Yalçın'dan kalan miras için kardeşleri ile davalıktı. Faruk Yalçın'ın ilk eşinden olan 4 çocuğu, evlilik sözleşmesi yaptığı üvey anneleri Ülkü Yalçın ve kızı Süreyya Yalçın'ın miras dışı bırakılmalarını istemişti. Yıllarca süren davada Yalçın mirası hak etmişti.

Yalçın 'miras'ı aldı fakat davanın mücadelesi bitmedi. Süreyya Yalçın'ın, avukatı tarafından icralık olduğu ortaya çıktı.

Sabah'tan Bülent Cankurt, köşe yazısında olaya şu ifadelerle yer verdi:

Süreyya Hanım, 2008 yılında 84 yaşında vefat eden babası Faruk Yalçın'ın bıraktığı 4 milyar dolarlık servetten payını alabilmek için kardeşleri ile yıllardır davalıktı.

Avukat Kamil Yıldırım Yücel, 15 Ekim 2014-15 Eylül 2022 tarihleri arasında Süreyya Hanım'a bu davalarında danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermiş.

Ancak iddiasına göre; 96 ay boyunca Süreyya Yalçın Baran'dan beş kuruş alamamış.

Alacaklarının toplamı olan 720 bin Euro'yu faizleri ile birlikte tahsili için de İcra Dairesi kanalıyla ödeme emri göndermiş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN