Survivor 2023'ün yeni yarışmacısı Seçkin Piriler bakın kimin eski eşi çıktı! Boşanmaları olaylı olmuştu, eski eşi kendisinden daha ünlü!

Survivor 2023'ün yeni yarışmacısı Seçkin Piriler bakın kimin eski eşi çıktı! Boşanmaları olaylı olmuştu, eski eşi kendisinden daha ünlü!

Mankenlik, oyunculuk ve şarkıcılık yapan Seçkin Piriler, Survivor 2023 kadrosunda yer alan isimlerden biri oldu. Survivor 2023 ile gündeme gelen Piriler'in özel hayatı herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşındadır? Seçkin Piriler'in eşi kimdir? İşte Seçkin Piriler'in özel hayatına dair merak edilenler...

Survivor 2023 sezonu heyecanla beklenirken Acun Ilıcalı kadroda yer alan isimleri açıkladı. Kadroda adı geçen isimlerden Seçkin Piriler dikkat çekerken hayatıyla ilgili bilgiler de merak edildi.

SEÇKİN PİRİLER KİM?

29 Aralık 1980 İstanbul doğumlu olan Seçkin Piriler, 1998'de katıldığı "Elite Model Look" isimli yarışmada 2. olmuş ve ardından mankenlik ve modellik yapmaya başlamıştır.

Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi filmlerde oynayan Piriler, 2003 senesinde "Kırmızı Pabuçlar" ismini verdiği albümünü çıkarmıştır. Number One TV'de müzik programı ve sinema programı sunmuştur. Kenan Doğulu'nun "Kime Ne" isimli kılibinde oynayan Piriler, İstanbul Moda Akademisi'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra koleksiyon tasarımı yapmaya başlamıştır.

 seçkin piriler kim

SEÇKİN PİRİLER'İN EŞİ KİMDİR?

24 Mart 2010'da dört yıl birliktelik yaşadığı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'yle evlenen Piriler, 11 Mart 2016'da boşanmıştır. Çiftin evliliklerinden Hakan ile Volkan isimlerini verdikleri 2 çocukları vardır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN