Survivor All Star 2022 için teklif götürülecek kişiler belli oldu

Survivor All Star 2022 için teklif götürülecek kişiler belli oldu

Survivor All Star 2022'ye katılması yönünde teklif götürülecek isimler belli oldu. Acun Ilıcalı, kimlere teklif götürüleceğini açıkladı ve yarışmada All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olacağını belirtti.

Çok izlenen yarışma programı Survivor için Acun Ilıcalı'dan yeni dönem açıklaması geldi. TV8'deki Survivor Panorama programına konuk olan Ilıcalı, Survivor All Star 2022 için kimlere teklif götüreceğini açıkladı. 

Survivor All Star 2022'de olmasını istediği isimleri sıralayan Ilıcalı, şu açıklamada bulundu:

"Son 3 yıldan bir All Star düşünüyoruz. Ağırlık son dönem olacak. Seyircimize sorduğumuz zamanki yüzde All Star'ı istiyor. Bizim şu anda hani banko isim olarak aklımıza gelen Anıl Berk, Sercan, Berkan bir de Ogeday. Kızlardan ise Evrim, Elif, Seda ve Sude. Bizim şu anda tabii teklif götüreceklerimiz bunlar. Biraz erken belirlememiz lazım ki arkadaşlar kampa girsin. All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN