Survivor boks yarışması oldu! İki yarışmacı arasındaki büyük kavga Acun'u da çıldırttı: "Sen kime kişniyorsun? "

Survivor boks yarışması oldu! İki yarışmacı arasındaki büyük kavga Acun'u da çıldırttı: "Sen kime kişniyorsun? "

Survivor'da tansiyon düşmek bilmiyor. 2024 All Star sezonu resmen boks yarışmasına döndü. Açlığını unutan yarışmacılar arasında büyük kavga koptu. Acun Ilıcalı'yı çıldırtan kavga ise konseyde bitti. İşte o anlar...

Survivor 2024 All Star sezonunda ilk temaslı kavga yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında gerginlik bir anda yükseldi. Milyonların izlediği program resmen boks yarışmasına döndü. İşte o anlar...

ACUN ILICALI ÇILDIRDI

Son bölümde paylaşılan kavga sosyal medyada viral oldu. Acun Ilıcalı'yı bile çıldırtan kavganın kahramanları ise Bozok ile Hakan oldu. Yarışma esnasında kavgaya tutuşan ikili arasında temaslar yaşandı. Oyun sonrasında sinirlerine hakim olamayan Hakan, Bozok'un üzerine doğru yürüyünce olaylar çığırından çıktı.

640xauto-2.webp

SURVİVOR'DA TEMASLI KAVGA

Öfkeyle Bozok'un üzerine doğru ilerleyen Hakan temasta bulundu ve tartışmayı alevlendirdi. Bozok daha fazla dayanamayarak Hakan'a, "Sen kime kişniyorsun" ifadeleriyle tepki gösterdi. İkili arasında çıkan kavga Acun Ilıcalı'nın müdahalesiyle beraber son buldu.

Acun olay karşısında "Fiziksel temas ne alaka? Eline niye vuruyorsun adamın? Alın bunu, çıkarın çabuk dışarı!" ifadelerini kullandı.

640xauto-1.webp

DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Son bölümde yaşanan olay hakkında konsey toplanarak Acun Ilıcalı bir konuşma yaptı. Acun konuşmasında, oyun alanında bulunan görüntülerin beklenmeyen bir isimden geldiğini belirterek, "panoramada yıllardır bulunan ve yarışmacıları yorumlayan Hakan, bugün öfkesine yenik düştü." ifadelerini kullandı. Tansiyonun yükseldiği bölümün ardından Hakan'ın temas etmesinden dolayı milyonlarca izleyici "Diskalifiye" edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı.

HAKAN'IN CEZASI NE OLDU?

Karar zamanı geldikten sonra Acun Ilıcalı, Hakan'ın yaptığı bu hareketin yaptırımsız kalmayacağını söyleyerek, normalde itme hareketine takılmayabileceğini belirtti. Fakat, Hakan'ın kötü sözleri olduğunu söyleyen Acun, "Alışık değilim senden kötü sözlere, çok senlik değil. Ama özür dilemek önemli bence insanlar hata yapar." dedi. Bu hata karşılığında hakan diskalifiye olmasa da 2 ödülden faydalanamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN