Survivor yarışmacısı Cansu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler farka inanamadı: Meğer o da estetik güzeliymiş!

Survivor yarışmacısı Cansu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler farka inanamadı: Meğer o da estetik güzeliymiş!

Survivor heyecanı hızla devam ederken yarışmacılardan Cansu merakla araştırılıyor. Peki Cansu Tuman kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında Survivor yarışmacıları yer alıyor. Yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden Cansu Tuman merakla araştırılıyor. İşte Cansu Torun'un çok merak edilen hayatı!

CANSU TUMAN KİMDİR

Survivor yarışması heyecanı hızla devam ederken yarışmacılardan Cansu'nun son bölümde sakatlığı herkesi korkuttu. Asena ve Cansu yarışırken Cansu'nun suya atladıktan sonra bileğini sakatlaması ve bileğinin çok acıdığını söyleyerek ağlaması bütün sevenlerini de üzdü. Rakibi Asena'nın ise sonunda istediğin oldu Cansu demesi bütün izleyicinin tepkisini çekti. Sonrasında ise Cansu yarışırken tekrar sakatlandı. Cansu Tuman 1994 senesinde dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Moleküler Biyoloji bölümünde tamamlamıştır. 29 yaşında olan Cansu Büşra Tuman'ın Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldığı biliniyor. Eğitimi sonrasında ilk deneyimini 2015 senesinde Arka Sokaklar ve Kiralık Aşk dizilerinde yaşamıştır. Cansu Tuman'ın burun estetği olmadan önceki hali ise herkesin ilgisini çekiyor. Tuman'ın estetik yaptırmadan önceki hali bu şekilde;

Cansu Tuman Estetiksiz Hali

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN