Survivor'a tüm yarışmacıları kaçıracak isim! Acun bile çekinerek duyurdu, bu kez yeni yarışmacı çok çetin

Survivor'a tüm yarışmacıları kaçıracak isim! Acun bile çekinerek duyurdu, bu kez yeni yarışmacı çok çetin

Türkiye' yi ekranlara kilitleyen Survivor'ın 2024 sezonu için yapılacak All Star yarışması içinde yer alacak isimler bir bir açıklanıyor! Acun bile çekinerek duyurdu, bu kez yeni yarışmacı çok çetin...

Survivor 2024 bu sene All Star sezonu ile ekranlara gelecek... Programın yapımcısı Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarla yeni sezonda Survivor'da yarışacak isimleri açıklamaya devam ediyor. Survivor 2024 All Star'da SMS oylaması yapılmayacak. Yeni konseptte eleme adayı olan yarışmacılar, kendi aralarında düelloya çıkacak ve performansı kötü olan isim adaya veda edecek. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay ve Doğukan Manço' dan sonra yarışmaya katılan son isim belli oldu.

SURVİVOR'A TÜM YARIŞMACILARI KAÇIRACAK İSİM! ACUN BİLE ÇEKİNEREK DUYURDU, BU KEZ YENİ YARIŞMACI ÇOK ÇETİN

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'da yeni sezon yarışmacıları büyük bir merakla bekleniyor. Survivor All Star 2024'ün kadrosu şekillenmeye başladı. Doğukan Manço'dan sonra açıklanan isim Seda Ocak oldu.

2024 Survivor All Star yarışmacılarından birini daha Acun Ilıcalı açıkladı. "Seda bu sezon All Star' da ve bende heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" diyerek açıklama yapan Ilıcalı, Seda Ocak'ın da kadroda olduğunu duyurdu.

11-4u08.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN