Survivor'da elenen isim belli oldu! Sezona iddialı başlayan yarışmacının elenmesi herkesi şaşırttı!

Survivor'da elenen isim belli oldu! Sezona iddialı başlayan yarışmacının elenmesi herkesi şaşırttı!

Sezona iddialı bir giriş yapan Survivor All Star, dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Sercan, Ersin ve Doğukan eleme potasındaydı. Düelloya kalan ve adaya veda eden isim ise Doğukan Manço oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden iddialı yarışmacıların yarıştığı Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım düelloya çıkarak mücadele etti. SMS'in olmadığı yarışmada elenen isim Doğukan oldu.

mancofg-001.jpg

"BİR SONRAKİ ALL STAR'A KATILMAK İSTİYORUM"

Eleme potasına kalan isimler Sercan, Ersin ve Doğukan arasında düello yaşandı. Rakiplerinin gölgesinde kalan Doğukan Manço, Survivor All Star 2024'ün elenen ilk ismi oldu. Elendikten sonra konuşma yapan Doğukan Manço, "Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Çok güzel çalışmış insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star'a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN