Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu! 3 düelloya çıkmıştı, sevilen yarışmacı ağlayarak veda etti

Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu! 3 düelloya çıkmıştı, sevilen yarışmacı ağlayarak veda etti

Survivor All Star'da yaşanan bu eleme gecesi, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu! Merakla beklenen isim o oldu! 3 düelloya çıkmıştı, sevilen yarışmacı ağlayarak veda etti... Peki 29 Şubat 2024 Survivor kim elendi?

Yarışmacılar arasındaki rekabetin her geçen gün daha da arttığı programda, her hafta birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Survivor All Star'da bu hafta eleme heyecanı dorukta yaşandı. 5 yarışmacının kıyasıya mücadelesinin ardından, bir isim adaya veda etti.

SEMA DİSKALİFİYE OLMUŞTU

resim-2024-03-01-171212822.png

Geçen hafta yaşanan Sema'nın diskalifiye olmasıyla birlikte, eleme heyecanı daha da artmıştı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre, Sema'nın davranışları kabul edilemez bulunmuş ve diskalifiye edilmişti. Bu hafta düellolarda Aleyna, Aysu, Begüm, Gizem ve Pınar elinden gelen çabayı göstererek adada daha fazla kalmak için mücadele etti.

SURVIVOR ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

resim-2024-03-01-171251233.png​​​​​​​

Ancak, son düelloda yaşanan mücadelede Begüm, rakiplerine karşı üstünlük sağlayamayarak adaya veda etmek zorunda kaldı. Gösterdiği çaba ve gayretine rağmen sonuç istediği gibi olmayan Begüm, gözyaşları içinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN