Survivor'da hangi yarışmacı elendi? Adaya veda eden isim gözyaşlarına boğuldu! Konseyde duygu dolu anlar yaşandı

Survivor'da hangi yarışmacı elendi? Adaya veda eden isim gözyaşlarına boğuldu! Konseyde duygu dolu anlar yaşandı

Survivor All Star 2024'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Aysu ve Kardeniz arasında yaşanan elemede yarışmaya veda eden isim Kardeniz oldu. Kardeniz, gözyaşları içerisinde yarışmaya veda etti.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 ekranlarda fırtınalar estiriyor. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı All Star'da yaşanan kavgalarda gündeme damga vuruyor.

survivory.jpg

Survivor All Star'da dün akşam yayımlanan bölümünde eleme heyecanı meydana geldi. Berna, Kardeniz, Aysu ve Pınar'ın aday olduğu elemede veda eden isim Kardeniz oldu.

akrdeniz.jpg

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Survivor veda eden Kardeniz'i takım arkadaşları zar zor sakinleştirdi. Kardeniz "Gerçekten çok zor bir sezon. Ben yine elimden geleni yaptım. Takımıma köstek olmamaya çalıştım hep. Deneyimsizliğimin farkındaydım çünkü. All Star bu yıl gitmesin giderse heba olur diyenlere bir cevabım var. Bugün yine bu takımla geleceksin deseler yine gelirim. Takımımı çok seviyorum. İyi ki sizinle savaşmışım. İyi ki sizinle kaybetmişim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN